שאלה עם איסיקיו

שאלה עם איסיקיו

איך אפשר לראות רשימה של מישהו באיסיקיו מבלי שהוא ישלח? (רשימה של מי שהוא מיתכתב איתם)

לינק

New member
די כבר לנסות לפרוץ לאחרים לאיציק

כל פעם מישהו שואל איך להוסיף, איך לשלוח, איך להשיג סיסמא ... גוועלט. חלאס

b i n a r y

New member
לא נראה לי שאפשר.

הרשימה שמורה אצל האיש במחשב, ואם אין לך גישה למחשב שלו,איפשר

mmm

New member
מעניין...

לשמור רשימות קשר של מליוני משתמשים יכולה ליצור תסבוכת גדולה. בהחלט יכול להיות במקרים מסויימים שהרשימה הזאת תשמש לצורכי אימות הרשימה שבידי המתמש(יש כאלו שמוסיפים את אופציית הauthorized לאי סי קיו) וכך ליצור מצב שבו אי אפשר להוסיף משתמשים שלא רוצים בכך לרשימה. אבל באי סי קיו בלינוקס שנקרא כמדומני kicq- ובכלל ברוב הקלונים של האי סי קיו בלינוקס היה האפשר להוסיף משתמשים ללא רצונם ובלי אישור מהם ומהסרבר. אם כך לשם מה לשמור רשימת קשר על השרת?. BY mE

dino_din

New member
לשמור את הרשימה זה לא סיבוך כלל

זה לא לוקח הרבה מקום וגם לשמור רשימה של מאות מיליוני משתמשים לא צריכה לקחת יותר מידי מקום (סה"כ לשמור מספר של 7-9 ספרות לכל משתמש כפול בערך 20-30 משתמשים לכל אחד....זה אולי נשמע מספר גדול אבל אפשר להגיד שהארד דיסק אחד של 30 ג'יגה יעשה את העבודה). בכל מקרה, אני לא חושב שהדבר נעשה מטעמי אבטחה אלה כשרות למשתמשים. השמירה על השרת מונעת את הצורך לגבות את הרשימה לפני מחיקה או פירמוט. גם אם אתה מפרמט את המחשב ומתקין גירסה חדשה לגמרי של ICQ התוכנה אוטמטית תייבא לך את כל הרשימה הישנה שלך ותחסוך הרבה כאב ראש של גיבויים והתעסקות עם שטויות. יום טוב, דינו.

mmm

New member
לא זכורה לי...

אופציה כזאת. מה מיקומה. לאחרונה נמחקה לי הרשימה, הגיבויים שלי הספיקו לשחזר את חלקה- ואכן יהיה יותר קל לייבא את הרשימה מהשרת בפעם הבאה. BY mE

mop666

New member
כאילו זה פשוט את מוסיפה משתמש רשום ואת מקישה את המספר איסי שלך ואת הקוד הסודי ונגמר הסיפור :)

dino_din

New member
כמו שציינו, לא צריך לסמן כלום

ברגע שאתה מסיים להתקין את התוכנה ומכניס את המספר שלך ואת הסיסמא כדי להרשם כמשתמש קיים, התוכנה מייבאת את הרשימה לבד. אני רק לא יודע אם זה פועל גם על גרסאות ישנות או רק 2001/2002. יום טוב, דינו.

uzi2

Active member
ועוד המספרים רשומים באופן בינארי

למעלה