שאלה על WYWH

• פותח הנושא RoieL
  • פורסם בתאריך

RoieL

New member
שאלה על WYWH

במומה שמעתי שבתחילת השיר יש את הרדיו, אבל יש לי גרסא של האלבום שהרדיו נמצא בסוף HAC. מה המקורי?

avki

New member
שהשיר בסוף HAC

עם השנים סוף השיר HAC הכולל את אפקט הרדיו נוכס לוויש יו וור היר כשהוא עצמו הפך מוכר יותר מHAC. שרשור שירדנו לפירוט הסוגיה: http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?forum=648&msgid=75715118

RoieL

New member
ז"א שיש כמה גרסאות?

אני מכיר גרסא שבה הרדיו מתחיל ב- HAC, גרסא שכולו ב- HAC וגרסא שכולו ב- WYWH [כולל הסיום המעומעם של HAC, לפני שמעבירים תחנה].

FunkyMonk

New member
לא נכון!

על התקליט זה עלול להיות נתון לפרשנות, כיוון שאין הפרדה בין הטראקים. לעומת זאת, מאד ומתמיד הפינק פלויד הפעילו את הרדיו בתחילת וויש יו וור היר ולא בסוף HAC. וגם אם לא מתחשק לך לחזור לבוטלגים משנות ה70.. גם בLIVE8 וגם בהופעה האחרונה של ווטרס בארץ.. אותו דבר היה..

RoieL

New member
הם לא שמים שם תרדיו מההתחלה

הטרבל ומנגינה קצרה נמצאים ב- HAC, הדיבורים והמוזיקה הסימפונית נמצאים ב- WYWH.

avki

New member
זה לא נכון.

מה שקובע זה איך שחתכו את השירים כשיצרו את האלבום בפורמט CD, שהרי הלהקה הייתה מעורבת בהתהליך הזה ונתנה בעצם את המילה האחרונה בעיניין. מצד שני, כמובן שהייתה זו הלהקה שלאורך השנים ניגנה את WYWH עם האפקט בהתחלה.

RoieL

New member
נצל"ש ההתחלה של In The flesh

אני וחברים נופיע עם אין דה פלאש [טראק שמונה בחומה], ולפתיחת השיר אנחנו רוצים לצעוק את השורה שרוג'ר ווטרס צעק בנווה חומוס ו בדיסק מסוף The Show must Go On.

FunkyMonk

New member
אולי הוא מתכוון ל-In The Flesh?....

חחחח זה נראה מטומטם, אבל התכוונתי פשוט הזה עם הסימן שאלה בסוף.

RoieL

New member
../images/Emo128.gif

1 בדיסק הראשון זה In The Flesh? יש In The Flesh בדיסק השני, רצועה שמינית, בין המופע חייב להימשך לרן לייק הל.

FunkyMonk

New member
תודק. נזכרתי. =)

אני זוכר את זה ככה: בשיר הראשון זו בעצם השאלה, והשיר השני זה איזה מישהו עונה לראשון, כמו מטומטם.. יעני דו שיח כזה בערך - In The Flesh? In The Flesh ואז אפשר לזכור שהסימן שאלה ראשון. =) חחח נכון שאני גאון?

Anuerysm

New member
שאני אבין

כל פעם שאתה צריך לדעת מה מהם זה הראשון אז אתה מעלה לעצמך בראש את הדו שיח הזה?

The Albatross

New member
../images/Emo6.gif

בתוספת המחזה קטנה.

Anuerysm

New member
עכשיו שמתי לב

שלפי מה שאתה אומר, זה יכול גם לפעול הפוך איש אחד אומר In The Flesh והאיש השני קצת מבולבל In The Flesh?

Anuerysm

New member
אלה שני שירים נפרדים

הוא מדבר על IN THE FLESH שבדיסק השני בדיסק הראשון לשיר שאתה מדבר עליו קוראים IN THE FLESH?

למעלה