שאלה על WINDOWS MOVIE MAKER

gadolll

New member
שאלה על WINDOWS MOVIE MAKER

היי יש לי שאלה קטנה ... ראיתי סרטון ווידיו שנעשה מתמונות ... את זה אני יכול לעשות בתמונות אבל מה שאני לא יודע איך לעשות זה שהתמונות כאילו מתקרבות או מתרחקות כל הזמן.... כאילו הם נעות .... מישהו חכול לעזור לי בבקשה?? איך עושים את זה? תודה מראש

Fairywitch

New member
אוי, איזו תכונה נהדרת../images/Emo9.gif רק השבוע

גיליתי אותה והתחלתי להשתמש בה.

tttttttttt1

New member
היי..את יכולה לספר לי קצת על התוכנה

הזאת? מה אפשר לעשות בה?

Fairywitch

New member
כאמור, רק השבוע נודע לי על קיומה-

אז גם אני עוד בודקת את זה. בינתיים השתמשתי באופציה של לחתוך קטעי וידאו, ואז אם יש לי למשל פרק שלם- אני יכולה לחתוך ולשמור רק קטע ממנו שאהבתי.

Mo Cuishle

New member
היא עובדת לך?? התוכנה הזו מסוגלת

לגרום לי לשקול חתיכת ורידים... היא פשוט נסגרת בלי התראה מוקדמת ומוחקת את כל מה שעשית
תוכנה חוצפנית

Fairywitch

New member
../images/Emo2.gifאוי!! עוד לא הגעתי לעריכות כאלה

מתקדמות- רק חתכתי קטעים מתכניות שאהבתי... כך שעוד לא הייתה לה הזדמנות להיסגר לי

Mo Cuishle

New member
לא לא, אני ממש לא הגעתי לשלבים

מתקדמים... כל מה שהצלחתי לעשות איתה זה לעלות קטע וידאו, לחתוך שתי חתיכות ובום- התוכנה נסגרה!
אבל את לא צריכה לדאוג, אם הצלחת לעבוד איתה לאורך זמן (יותר מעשר דקות) אז סביר להניח שהיא בסדר אצלך... זה משהו אישי נגדי

Mo Cuishle

New member
הסמייל המחייך הזה- ../images/Emo9.gif היה אמור

סמיילי רגוז ביותר-

pilot promo

New member
גמאני-ולי היא עושה צרות אחרות:

אני לא יכול עכשיו להעלות שירים-זה עושה כאילו זה מעלה לי שיר ואז הזה נותן לי קובץ של ריק של שעה שלמה...

תאמיני לי זו לא תוכנה נהדרת

ואחרי שכבר תלמדי להשתמש בה ותתחילי לעשות דברים נהדריםבה היא תיסגר בלי אפשרות לשמור, והיא תיתקע והיא תתעתע בך (את תחשבי שאת שומעת את הסירטון בהתאם למוזיקה אבל אחרי שתישמרי תגלי שהמוזיקה מופיעה באיחור של דקה וחצי ושהתאמת את כל הקטע לא נכון) והיא לא תגיב לך והיא תמחוק והיא תהרוס והיא התוכנה הכי מרושעת מכל התוכנות והיא רוצה להשתלט על העולם

Fairywitch

New member
אוקיי, היא נהדרת בפוטנציה../images/Emo6.gif

ז"א- בעקרון אפשר לעשות איתה דברים נהדרים...

בעיקרון גם לפעמים היא עובדת

כי כבר יצאו לי הרבה סירטונים ממנה אבל הדרך להגיע לתוצר המגומר מאוד מייגעת

yoad123

New member
אוי זאת תוכנה נוראית!

לא יודע.... אני פשוט לא סובל אותה. אולי בגלל שאני כבר משתמש בתוכנות יותר מורכבות והיא נראית לי עכשיו חסרת אפשרויות...

pilot promo

New member
../images/Emo207.gifרקע חדש לקיילי

פה-הציטוט הוא מפרק 311 ושכתבתי אותו קצת...

Mo Cuishle

New member
כמה דברים:../images/Emo181.gif

1)זה לא רקע. בשביל שזה יהיה רקע אתה צריך להתאים את זה למידות של מחשב, כמו למשל 800X600 2)בכוונה כתבת פעמיים I'm? 3)אממ.. מה זה projecten?
חוץ מזה העבודה יפה

tttttttttt1

New member
הבנו שזה הקרנה אבל ככה לא כותבים את

זה.....לא לפי מה שאני יודע...

למעלה