שאלה על WI FI

• פותח הנושא cj2
  • פורסם בתאריך

cj2

New member
שאלה על WI FI

אחרי בירור בשאלות קודמות הבנתי שה wifi זה כרטיס או שהוא מובנה במכשיר ואיתו מתחברים לאינטרנט השאלה היא האם הגלישה עולה כסף
הבנתי גם שזה עובד רק במקומות מסויימים אז עד כמה זה יעיל
עדיף להיתחבר דרך פאלאפון gsm/gprs?

ron20

New member
../images/Emo26.gif מספר דברים...

WIFI זה התקן תקשורת אלחותית אשר משולב בחלק מן המכשירים או ניתן להוספה חיצונית ברוב המכשירים. שימוש ב WIFI מאפשר לך להתחבר לרשתות אלחוטיות שקיימות בטווח הקליטה שלך, ובמידה והן מחוברות לאינטרנט אז תוכל לעשות שימוש בחיבור ולגלוש להנאתך. העניין הוא שלא כל רשת נותנת הרשאה חפשית למשאביה (בעיקר בשל סוגיות אבטחת מידע) ולכן חלק מהרשתות חפשיות מתוך כוונה שיווקית (בתי קפה וכו) חלק מתוך רצון טוב... וחלק מהרשתות פתוחות מתוך חוסר ידע או תשומת לב של הבעלים. גם אם כל הרשתות היו חפשיות מדינת ישראל אינה מרושתת בצורה שתתקרב אפילו לכיסוי מלא אבל כשזה עובד ... זה יעיל מאד. ב GPRS אתה אדון לעצמך .... עדיף או לא .. זה תלוי בסביבת ה"שגרה" שלך. אם נניח אתה עובד בחברה אשר יש לה רשת אלחוטית ותוכל לקבל הרשאה, או במקרה יש לידף hotspot חפשי ברוב היום - הרווחת ...

cj2

New member
יש אפשרות כלשהי לבדוק

איפה אפשר להתחבר לפני שאני קונה?

raananta

New member
תריץ חיפוש בפורום,

לא מזמן התרוצצה לה פה רשימת מקומות בהם יש HOT SPOTS. היה שרשור שבו אנשים רשמו את המקומות הידועים להם, אם כי למיטב ידיעתי הרשימה לא הייתה מלאה.... אבל היה שם קישור לאתר כלל עולמי שבו יש רשימה הכוללת את ישראל.. אני מקווה שאני זוכר נכון. תהנה!

dannyk27

New member
לא ממש יוצא

אבל יש את זה בדף הראשי תחת משאבי הפריק

למעלה