שאלה על We're So Screwed

CaptainOok

New member
שאלה על We're So Screwed../images/Emo58.gif

טוב, לא היה מקום בשורת הנושא לציין שמדובר בפרק 4X19
לפני השאלה, רציתי לציין כמה שאני נהנה מהעונה הרביעית! היא פשוט שינוי מרענן אחרי עונה שלישית חלשה למדי (לטעמי, וכבר דיברנו על זה). יש הרבה הומור, הרבה מתח, והדמויות פשוט נ-פ-ל-א-ו-ת! ועכשיו לשאלה (
!ספוילר!
): בסוף הפרק הארווי "מתעורר לחיים" במוחו של קרייטון, לטענתו הוא גרסה חדשה וכו'. 1. אתם יכולים בבקשה להזכיר לי, מה קרה להארווי המקורי? אני מתעצל להתחיל לעבור על כל הפרקים בניסיון להיזכר. 2. איך לעזא-פרל ההארווי הזה הגיע? אם הקודם מת, אז איך הם מתרצים את זה? אם התשובה ל-2 אמורה להיות באחד מהפרקים הבאים, אז אל תגידו לי. אני פשוט רוצה לדעת אם פספסתי משהו

sprqy

New member
לא פספסת כלום../images/Emo58.gif4X19

הכל יתגלה לך בבא העת. סקורפי "הרג" את הארווי מתישהו העונה כדי להוכיח שהוא "טוב" הוא פשוט דחף משהו לקרייטון בצוואר והרווי מת.

CaptainOok

New member
../images/Emo26.gifועוד שאלה - על Scarrans...

למה יש שני סוגים של סקרנים? אחד שנראה דומה יותר לסקורפיוס, עם ראש קצת פחוס, ואחד עם צוואר ענקי כמו גי'רפה?

הייזל

New member
../images/Emo58.gifסוף עונה 4

יש שני סוגי סקארן אלו שאוכלים את המקלות מציפור גן עדן (כמו הקיסר) וכאלה שלא.

CaptainOok

New member
אהה...../images/Emo58.gifסוף עונה 4

הם אמרו את זה ב-We're So Screwed חלק 1 או 2? או אולי באחד הפרקים שלפניו? כי אני לא זוכר את הקטע הזה. ומה ההגיון? למה שאלו שאוכלים מהצמח ייראו שונה? הם הסבירו את זה?

הייזל

New member
../images/Emo58.gifסוף עונה 4

אני חושבת שסיקוזו או סקורפיוס מסבירים את זה לקרייטון כשהוא לא מבין למה מערת הפרחים כל כך חשובה.

sprqy

New member
../images/Emo58.gifסוף 4- תשובה

הגזע כמו ג'ירפות זה החיילים ושניים זה הגזע השולט. אם אתה לא יודע עדיין למה זה אומר שעוד לא אמרו אבל יסבירו בהמשך בטוח, לא יכול ליהיות שפספסת את זה...

CaptainOok

New member
דווקא יכול להיות שפיספסתי../images/Emo13.gif

אתה לא יודע באיזה שעות אני צופה בסדרה...

sprqy

New member
וואלה../images/Emo6.gif

אז נראה לי שפספסת... מישהו שיבדוק בפרקים אני עצלן מדי

Broken Identity

New member
הוא לא פספס...אלא אם כן הם כבר

היו במערה של הצמחים :) אם הם היו אז תחזור אחורה כמה פרקים עד הפרק שבו סיקוזו מגלה את כוחותיה הקשורים לשמש :)

למעלה