שאלה על Voldenpark באמסטרדם

שאלה על Voldenpark באמסטרדם

הי,
אז כמו שכתבתי כאן בעבר, מתוכנן טיול משפחתי להולנד. אני מעיין בספר של יונית אבני "בלגיהולנד" שהומלץ לי.
בפרק על אמסטרדם, היא כותבת (בקיצורים והשמטות שלי):

"הפארק מאד תוסס, בעיקר בקיץ, ובמיוחד בסופי שבוע... בסופי שבוע יש כאן את כל האופייניים (כך במקור) של אמסטרדם...דוכנים של אוכל וממתקים... אפשר לשמוע כאן מוסיקה שמנוגנת בבמות ובאוהלים, ליצנים על קביים, ליצנים בלי קביים, ובקיצור - בסופשבוע יש כאן חגיגה אמיתית.
בקיץ בחודשים יוני - אוגוסט יש מופעי תיאטרון פתוח..."

אנו נהיה באוגוסט.

האם התיאור הזה צודק או מופרז? האם שווה לתכנן את יום הטיול (מתוך 2 באמסטרדם) כך שיכלול את הפארק בסוף השבוע?
והאם "סופשבוע" הוא שבת, ראשון, או שניהם?

תודה!

די מדוייק

ושווה במיוחד להעברת יום הירגעות כשנעים בחוץ. אם יש שמש - אפשר לעבור בסופרמרקט מקומי, לרכוש מצרכי מזון ולהמרח בפיקניק משפחתי בפארק. אפשר לשכור אופניים ולדווש בהנאה בשביליו.

אני לא יודעת אם לקרוא לזה "הפנינג"

זאת ההגדרה הכי טובה, אבל מצד שני המון המון זמן לא הייתי בוונדלפארק בסופ"ש (אם אני כבר מגיעה לשם זה בדרך לאנשהו אחר ורק עוברת בפארק) - יש לי פארק אחר יותר שווה ויותר קרוב לבית...

אני חושבת שמדובר יותר בהתארגנויות עצמאיות של פעילויות ולא במשהו מאורגן תחת גג אחד. נראה לי שיותר סביר שזה יקרה בשבת.

לגבי הפארק האחר - יכולה מאוד להמליץ על בילוי ב westerpark אם במקרה יוצא שהביקור שלכם נופל על יום ראשון הראשון בחודש, אז יש שם שוק אמנים חביב וגדול למדי.

למעלה