שאלה על Visul C++ ב"ה שלום הוספתי מחלקה חדשה לפרוייקט MFC. איך אפשר להסיר אותה? תודה מראש
ד ד ו ב י ר New member 18/11/04 #1 שאלה על Visul C++ ב"ה שלום הוספתי מחלקה חדשה לפרוייקט MFC. איך אפשר להסיר אותה? תודה מראש
ד ד ו ב י ר New member 18/11/04 #2 שאלה חדשה אני לא מצליח לעשות את קישור הנתונים הבא לקד Label, כי השדה UserID שלי הוא מספר. ניסיתי אם ToString() במליון דרכים ושום דבר לא עובד. ((DataRowView)Container.DataItem)["UserID"]איך אפשר לקשר שדה שהוא מספר לפקד label? השאלה היא רק בשפת #C. תודה מראש
שאלה חדשה אני לא מצליח לעשות את קישור הנתונים הבא לקד Label, כי השדה UserID שלי הוא מספר. ניסיתי אם ToString() במליון דרכים ושום דבר לא עובד. ((DataRowView)Container.DataItem)["UserID"]איך אפשר לקשר שדה שהוא מספר לפקד label? השאלה היא רק בשפת #C. תודה מראש
ס סומבודי New member 18/11/04 #3 תשובה int id = (int)(((DataRowView)Container.DataItem)["UserID"]) somestring = id.ToString();או אם אתה מעוניין בעוד כמה castings בשורה אחת: someString = ((int)(((DataRowView)Container.DataItem)["UserID"])).ToString();
תשובה int id = (int)(((DataRowView)Container.DataItem)["UserID"]) somestring = id.ToString();או אם אתה מעוניין בעוד כמה castings בשורה אחת: someString = ((int)(((DataRowView)Container.DataItem)["UserID"])).ToString();
G gilad g New member 19/11/04 #4 ../images/Emo35.gif אם בכל מקרה הערך הופך ל-string, למה להמיר אותו מ-object ל-int, ואז מ-int ל-string לא יותר פשוט (ויעיל!) לעשות: ((DataRowView)Container.DataItem)["UserID"].ToString()
../images/Emo35.gif אם בכל מקרה הערך הופך ל-string, למה להמיר אותו מ-object ל-int, ואז מ-int ל-string לא יותר פשוט (ויעיל!) לעשות: ((DataRowView)Container.DataItem)["UserID"].ToString()