שאלה על VisualStudio.net

פשוש2K

New member
שאלה על VisualStudio.net

היי, קיבלתי אתמול את הנ"ל. DVD עם 4Gb של התוכנה כולל הכל (MSDN חדש וכו´). עכשיו ההתלבטות: להתקין או לא? יהיה תואם לקודם או לא? יעבוד לאט יותר או לא? התכניות שבפיתוח יעבדו או שצריך לשנות הכל? האם יש למישהו מידע בעיניין? נסיון? אני מתכנת להנאתי וכן במסגרת הלימודים. אשמח לכל המלצה.

TZURYOAV

New member
קיבלת את הבטא אני מניח

אל תתקין אותו על המחשב שאתה עובד איתו לא מומלץ למרות שאני עשיתי כך... לא ניתקלתי בבעיות קריטיות,אני מריץ אותו תחת WIN2K ADVANCED SERVER עוד לא ניסיתי ליצור התקנות של תוכנה וכדומה,רק טסטים אצלי בכל מקרה מומלץ להתקין אותו על מחשב כלשהו זו סביבת פיתוח מדהימה!!! יואבי

פשוש2K

New member
היי יואבי!

תודה על העידוד! אכן זה בטא 2, כי הfinal עדיין לא יצא. לדעתי זה אמור לקרות בשבוע שבועיים הקרובים. יש לי 5 מחשבים (מתוכם אחד לינוקס אז לא נחשב) כך שבטוח אתקין את זה על אחד מהם. ההתלבטות היתה אם להתקין את זה במחשבון (=מחשב נייד) אבל לפי מה שכתבת אני יכול להניח שלא כדאי להתקין את זה במחשב קריטי אלא במחשב נסיונות. אני אעשה כך ואספר לך. אגב, איך מתקדם העיניין של המסך? ~פשוש~ נ.ב. גרתי שנה בקיבוץ כינרת שזה לא רחוק ממך.

sharkyM

New member
הי

אני עובד על laptop עם ה-beta זה מאט קצת את המחשב (win2k advanced serveR) , אך כמו שיואב אמר הם הכניסו הרבה מאוד שיפורים לעומת ה-studio6). שוונ לנסות

למעלה