שאלה על virtualdub

aviram120

New member
שאלה על virtualdub

כידעה יש הרבה זבל בקאזה. בזמן שאני מוריד סרט אני רוצה לראות אם הוא אמיתי איך אני עושה את זה עם התוכנה הזאת(אם אתם יכולים אז בפירוט) ומאיפה אני יכול להוריד אותה? כל תשובה תתקבל בברכה

URNFS

New member
פשוט פותחים את קובץ הDAT בתוכנה

ואז לוחצים על PLAY.

Adrienne

New member
אממ אבל קבצי AVI לא ניתנים לצפייה

עד אחרי שמורידים אותם, לא?

URNFS

New member
זה מה שטוב בתוכנה

שהיא כן יכולה לראות את הקבצים האלה.

aviram120

New member
אבל איך אני עושה שאני יכול...

לראות את הסרט באמצע ההורדה?

aviram120

New member
מקפיץץץץץץץץ

URNFS

New member
אתה קצת איטי,נכון?

אתה...ל-ו-ק-ח א-ת ק-ו-ב-ץ ה-DAT ו-פ-ו-ת-ח -א-ו-ת-ו ב-VIRTUAL DUB ו-ל-ו-ח-ץ ע-ל PLAY.

webmasterN

New member
אוקיי אני אלך איתך ...

למה אתה סתם גורר את השירשור ? למה אתה לא יכול לקחת את הקובץ ולפתוח אותו ב- VIRTUAL DUB ? סיבה בהרחבה .

aviram120

New member
כי הוא עדין לא סיים להוריד

ואני רוצה לראות אותו בזמן שאני מוריד

webmasterN

New member
בסדר .........

הוא עדיין לא סיים להוריד ! אבל ... אתה בכל זאת יכול לפתוח אותו ב-Virtual Dub - File-->Open גם אם הוא לא סיים להוריד. מה ? אתה מפחד לפתוח אותו מחשש שיהרוס לך את הקובץ? אז תגיד . ענו לך כבר על השאלה !

adiddush

New member
אבל איך עושים זאת בפועל ??? ../images/Emo15.gif

דבר אלינו כמו אל מפגרים ,לא כולם פה מבינים וגם אני לא .כאשר לוחצים על PLAY בקובץ DAT זה לא עובד . איך בדיוק פותחים קובץ ב- VIRTUAL DUB. ומה זה בדיוק לאלה שלא מבינים בבקשה. תודה מראש

adiddush

New member
גם לי

הורדתי כרגע את התוכנה .לא ידעתי שיש דבר כזה בכלל מה השימושים הנוספים שלה?

webmasterN

New member
אוקיי הבנתי מה הבעייה

לא ניתן בדיוק לפתוח את הקובץ בזמן שמורידים אותו, צריכים לעשות לקובץ Pause, לסגור את הקאזה ואז לפנות ל-Virtual Dub ולפתוח את הקובץ. הסיבה שלא ענינו לכם מקודם היא שאתם לא יודעים להסביר . תגידו לנו שאתם מקבלים הודעת שגיאה מהתוכנה ושכתוב בה ככה וככה ושהיא לא מאפשרת לכם לפתוח. תסתכלו על השירשור ותראו מה כתבתם, איך ניתן להבין משהו מזה ? אתם מצליחים לפתוח עכשיו את הקובץ?

למעלה