שאלה על virtual dub mod

Reborn1

New member
שאלה על virtual dub mod../images/Emo132.gif

אני רוצה לחתוך ולאחד סרטים בעזרתה ואני יודע כיצד לעשות זאת אבל שאלה בסיסית בגרסה הסטנדרטית יש אפשרות בתפריט העליון audio שמאפשר לי לבחור direct stream copy ובגרסת המוד אין את זה משום מה הסרטים שאני מאחד בנקודת האיחוד מכילים "רעש" צורם של שבריר שנייה איך מגדירים audio drirect stream בגרסת מוד או שזה אוטומטי ? מהם ההבדלים בין שתי הגרסאות האם הפסיקו לעדכן את גרסת מוד בעוד את הרשמית ממשיכים לעדכן? תודה

Reborn1

New member
תוספת

מה משמעות ההודעה warning nothing to output bframe encoder lag זה לא מפריע לי בפיצול הסרט אבל אם הודעה מופיעה בד"כ יש לה משמעות
ת*

Ncoder

New member
ב-VDubMod ....

ה-Direct Stream מסומן אוטומטית (גש ל-StreamList ותן קליק ימני על הפס קול של הסרט). למה זה אוטומטי? נראה לי שזה בגלל שחשבו וחשבו והגיעו למסקנה שבדר"כ נרצה רק לקודד את הוידאו ולהשאיר את האודיו כמו שהוא . אין לי מושג על מה כולם מדברים "רעש צורם", מעולם לא נתקלתי בזה לא בגירסאות הרגילות ולא ב-Mod, לא יודע אם הפסיקו רשמית את העדכון אבל גירסת ה-MOD עדיין בשימוש . בקשר להודעה שאתה מקבל אני לא סגור על זה אבל הסרט שלך לא קודד עם Packet Bitstream שזה משהו שכנראה נגני DVD-DIVX צריכים על מנת להפעיל את הקובץ, הסיבה שאתה רואה את ההודעה הזאת היא בעייה שקשורה לקונטיינר AVI, ה-AVI במקור לא נועד להכיל בתוכו B Frames ולכן DivX ו-Xvid מכילים בעצם מנגנון פנימי שעוקף את המגבלה הזאת ב-AVI, אולי המעקף הזה שאני מדבר עליו נקרא Packet Bitstream וזאת הסיבה ש-VirtualDub מודיע שהוא אינו "מזהה" B Frame בסרט .

Reborn1

New member
תודה

המקרה של רעש צורם קרה בסרט אחד בלבד אבל בדיוק בנקודת החיבור אולי זה מקרי , כי בשאר הסרטים התופעה לא התרחשה והכל הלך חלק
בדיוק כמו שאמרת באודיו מופיע direct stream copy השאלה השנייה ששכחתי לשאול האם יש תמיכה לסרטים בפורמט של asf wmv תודה

Ncoder

New member
לא, מייקרוסופט ביקשה ...

מיוצר התוכנה שלא יכלול זאת יותר, VirtualDub 1.4 היא הגירסא האחרונה שתמכה ב-ASF אבל מניסויים שעשיתי גם בתוכנה הזאת לא הצלחתי לטעון קובץ ASF או WMV, אולי הקבצים היום מכילים הגנות חדשות שלא כמו אלה של פעם .

למעלה