שאלה על validation control

שאלה על validation control

שאלה על validation control אני משתמש ב requiredfueldvalidator אשר מבטיח לי שהמשתמש מכניס ערך בtextbox. הערך הוא ב string אבל אני רוצה לודא שהמשתמש מכניס ערך שאורכו length הוא מינימום 4 סימנים ומכסימום 15 סימנים. לא מצאתי תכונה של ה requiredfueldvalidator שעושה את הבדיקה הזאת וגם לא תכונה של validation control אחר.

[eLad]

New member
מינימום תווים ניתן לודא רק ע"י

RegularExpressionValidator או CustomValidator. דוגמה ל-RegularExpressionValidator:
<asp:RegularExpressionValidator ValidationExpression="^.{4,15}$" ControlToValidate="TextBoxId" .../>​
דוגמה ל-CustomValidator:
asp.net <asp:CustomValidator ClientValidationFunction="CheckNameLength" ControlToValidate="TextBoxId" .../> js function CheckNameLength(sender,args) { args.IsValid=args.Value.length>=4 && args.Value.length<=15; }​
למקסימום - כמו שנאמר - ע"י מאפיין MaxLength של TextBox.

24sharon

New member
את זה

אם כי הביטוי הזה לא נראה לי פותר לך את הבעיה היות שהוא מקבל גם תווים שהם רווח. בכל אופן ברגע שתדע בדיוק מה אתה מחפש, אילו תווים מורשים, אז נהיה חכמים יותר.

שוב תודה. הזכרת לי מה ביקשתי

אני בונה login בקוד, אני מודע לקיום הפקד login אבל כדי לתרגל כתיבת קוד אני עושה את זה. בקוד שלי יש אורך מכסימלי לשם משתמש ואורך מדויק לסיסמה.

למעלה