שאלה על UNSENT

מייקל21

New member
שאלה על UNSENT

הבנתי שזה שיר מכתב, אבל למי? מי זה מתיו? על מה השיר מדבר?

השיר הזה בעצם

התחיל בתור מכתב שאלאניס כתב לאקס שלה ! כול הבית זה בעצם מכתב שהיא כתבה לאקס או למישהו שהיא שהיתה איתו בקשר אבל היא אף פעם לא התכוונה לשלוח את המכתבים האלה (UNSEND), יש לשיר גם גרסת דמו עם עוד בתים(עוד אקסים)! ד"א אלאניס אמרה (נראה ב"סטורי טלרס") שלפני שSFIJ יצא היא לא הצליחה להרדם במיוחד בגלל השיר הזה אז היא התקשרה לכול מי שמוזכר בשיר הזה כדי לקבל את ה"רשות" שלו לשיר את השיר הזה! שיר מדהים, אחד הטובים שהיא כתבה~~~ מקווה שעזרתי מייקל למישהו יש פירוש יותר טוב?? יווו כמה אני מדבר ! דיייי דן!!! לך לישון!!!! בייי....

Rוית

New member
עוד משהו על השיר זה הוא

שהשמות שונו.. השמות בהתחלה של הבית זה לא השם המקורי של האדם... אבל יש בתים שזה ידוע על מי השיר (ידוע למעריצים הכוונה
.. אני כבר לא זוכרת, אני צריכה לחפש את זה.. נדמה לי יש בית אחד על טיילור (מהלהקה)... אני כבר לא זוכרת איפה קראתי את זה אבל אני אחפש, בכל מקרה, הבתים זה על אקסים שלה וחברי נפש שהיו לה אבל השמות של כולם אני חושבת שונו.. לא סגורה על זה אבל זה העיקרון...

חלק שונו

וחלק זה הכינויים של אותם אנשים! אלאניס אמרה גם שמי שנכתב עליו כול בית יוצא בוודאות שזה עליו~~

אוי הייתה לי תקופה

שהייתי שומעת את השיר הזה בלי סופ (מכירים שנדבקים לשיר מסוים?:) הוא אחד האהובים עלי בsfij

למעלה