שאלה על RESET

LinkTree

New member
זה לא קשור לזה

אם יש חוק בארהב בנוגע לזה אז גם בנוקיה שנמכר בארהב לא תהיה הפונקציה הזו

30 Rock

New member
סתם מתוך סקרנות

בשביל מה אתה צריך להקליט שיחות שהפונקציה כ"כ חסרה לך?

Oferingo

New member
דוגמה:

כאשר אני מדבר עם חברות סלולר, כבלים, ספקי אינטרנט, ובכלל נותני שירותים למניהם - השיחות בדר"כ מלאות בהמון פרטים קטנים שאני לא ממש מבין ולא יכול לזכור. יש עוד הרבה סיבות טובות.

כמו שאמרתי, דוד

לממשל הפדרלי מותר להקליט, גם ללא ידיעתך. החוק מצהיר שאתה מחוייב לכל הפחות להודיע לצד השני על כך שהשיחה מוקלטת טרם תחילת ההקלטה. ויש עוד תת סעיף שאומר שצריך לקבל אישור להקליט שיחות... ולא, פרנויה לא נופלת כאן.

סהר דוד

New member
אתה שוב טועה.

להלן העתק החוק הפדרלי - כפי שרשום בקישור : The U.S. federal law allows recording of phone calls and other electronic communications with the consent of at least one party to the call. A majority of the states and territories have adopted wiretapping statutes based on the federal law, although most have also extended the law to cover in-person conversations. 38 states and the D.C. permit recording telephone conversations to which they are a party without informing the other parties that they are doing so. תרגום בקיצור למי שמדבין שוטף שפות שאינן אנגלית: החוק מתיר להקליט שיחות טל'.. עם הסכמה של לפחות צד אחד..מרבית המדינות אמצו את החוק כלשונו כולל שיחות טלפון.. 38 מדינות מרשות הקלטת שיחות טלפון.. מבלי להודיע לצד השני.. לא ברור לי מאיפא אתה מצטט את דבריך,

אני מצטט מתוך התכתבות עם התמיכה של אפל.

because call recording is prohibited in some states, and we cannot modify the firmware according to the state in which the hardware is purchased (without taking into consideration calls between states) it was decided to utterly disable this option, which also averts the responsibility in future trials from the company, which has disabled this option "out of the box". אז כן, המשפט ארוך לאללה, אבל בגלל שבחלק מהמדינות אסור (כמו שאתה טורח להדגיש שבחלק מותר...) כדי למנוע הסתבכות משפטית בגלל שיחות בין שתי מדינות עם מדיניות שונה לגבי הקלטות, הוחלט לחסום את האופציה הזו לחלוטין.

סהר דוד

New member
צטט כפי יכולתך, זה עדיין בניגוד ללשון התקנות.

Recording Telephone Calls with Parties in Different Jurisdictions Federal law may apply when the conversation is between parties who are in different states, although it is unsettled whether a court will hold in a given case that federal law "pre-empts" state law, but either state may choose to enforce its own laws. Therefore it is better to err on the side of caution when recording an interstate telephone call. כפי שרשמתי לעיל- אפל לא אוהבים להתעסק עם בעיות כאלה, ולמרות שרוב מדינות ארה"ב מתירות זאת, והחוק הפדרלי לא אוכף איסורים בין מדינות- הם בוחרים בדרך הקלה - כרגיל,עושים מה שבראש שלהם..

דוד, אני מניח שאתה ואני לא נכתיב מדיניות

של חברה שבראש ובראשונה דואגת להתכסתח, ולמנוע תביעות ענק ייצוגיות שכידוע יכולות לרושש חברות (גדולות ככל שיהיו). אני מסכים שזה לא אסור בכל המדינות, אבל בגלל שמה לעשות, זה לא מותר בכל אחת מהמדינות, הם מתכסתחים כנגד עורכי הדין שמה לעשות, רק מחכים לגזור קופון על תביעה שכזו.

למעלה