שאלה על PAYPAL

שאלה על PAYPAL

לפני כחודש מכרת מוצר והתשלום התקבל בדולרים לפני כשבועיים רכשתי מוצר ושילמתי ביורו . 2 העיסקאות נשעו דרך PAYPAL . היום נכנסתי לחשבון ה- PAYPAL שלי ושמתי לב שיש לי שם יתרה של 50 דולר בערך . אם אני מבצע עיסקה באי ביי שמשולמת ביורו , זה לא אמור לרדת לי מהיתרה שיש לי ב- PAYPAL , למרות שהיתרה שם בדולרים ???? ואם לא , איך להבא אני כן גורם לכך שהכסף ירד מהיתרה שיש לי בפיי פאל , למרות שהיתרה בדולרים והעיסקה נעשתה ביורו ?

ozitex

New member
פייפל

כשהמטבע העיקרי של מוגדר כדולר, ואתה משלם ביורו נעשית מהרה מיתרת הדולרים שלך ליורו על פי שער ההמרה של פייפל. אם יש לך מספיק כסף ביתרה התשלום ירד מהבאלאנס שלך אבל אם אין לך מספיק, התשלום יבוצע דרך כרטיס האשראי שלך במוגדר בפייפל ואז ההמרה תיעשה על ידי חברת האשראי שלך.

יש דרך לשנות זאת בהגדרות החשבון בפיי פאל ?

שאם אין מספיק כסף ביתרה שלי , זה ישולם מהיתרה בפיי פאל וההפרש ירד מכרטיס האשראי ? ולא כל הסכום מכ"א .

ozitex

New member
לא

זוהי ברירת מחדל מובנית בפייפל. מה שכן אתה יכול לעשות זה לבחור איך אתה רוצה לשלם- האם דרך הכרטיס או דרך חשבון הבנק שלך, אבל אופציית חשבון בנק היא אופציה בלעדית לבעלי חשבון בנק אמריקאי ולא ישראלי, לצערי.

אגב..

גם אם הייתי קונה בדולר וסכום הקנייה היה גבוה מהיתרה שלי בפיי פאל , כל סכום הקנייה היה יורד מכ"א ?

למעלה