שאלה על ORDERNET

מצב
הנושא נעול.

zivhi

New member
שאלה על ORDERNET

שאלה על ORDERNET
נתתי היום הוראת מכירה לשלב הנעילה ומאחר ולא היה ביקוש מספיק, לא הצלחתי למכור. לא נורא. ההוראה עדיין מופיעה בסטטוס "נקלט" ואני לא יכול לבטל אותה(מתקבלת הודעה שלא ניתן לעשות את זה אחרי יום המסחר). האם ההוראה עדיין בתוקף ליום ראשון ? אם כן- האם היא אמורה להתבצע כבר בשלב הפתיחה? תודה...

zivhi

New member
אני בטוח שמישהו יכול לענות לי על זה

שאלה על ORDERNET
נתתי היום הוראת מכירה לשלב הנעילה ומאחר ולא היה ביקוש מספיק, לא הצלחתי למכור. לא נורא. ההוראה עדיין מופיעה בסטטוס "נקלט" ואני לא יכול לבטל אותה(מתקבלת הודעה שלא ניתן לעשות את זה אחרי יום המסחר). האם ההוראה עדיין בתוקף ליום ראשון ? אם כן- האם היא אמורה להתבצע כבר בשלב הפתיחה? תודה...
אני בטוח שמישהו יכול לענות לי על זה
בחיאת...

hezis10

New member
זה מתבטל אוטומטית

שאלה על ORDERNET
זה מתבטל אוטומטית
למרות שזה לא מופיע עכשיו כמבוטל. בכל מקרה מה הבעיה תהיה ליד מחשב אתה תמיד יכול לשנות החל משעה 09:00 שזה טרום המסחר פקודות עד הפתיחה. אני לא יודע לאיזו מניה קנית אבל אם זה לת"א 25,75 או 100 זה נפתח ב 09:45 אז עד השעה הזו יש לנו לשנות ( למרות שזה מבוטל ככה זה אצלי באורדרנט). אם קנית מנית יתר זה עד 10 וחצי.

נדון

New member
מישהו מכיר את מיליונר בצרות?

זה מתבטל אוטומטית
למרות שזה לא מופיע עכשיו כמבוטל. בכל מקרה מה הבעיה תהיה ליד מחשב אתה תמיד יכול לשנות החל משעה 09:00 שזה טרום המסחר פקודות עד הפתיחה. אני לא יודע לאיזו מניה קנית אבל אם זה לת"א 25,75 או 100 זה נפתח ב 09:45 אז עד השעה הזו יש לנו לשנות ( למרות שזה מבוטל ככה זה אצלי באורדרנט). אם קנית מנית יתר זה עד 10 וחצי.
מישהו מכיר את מיליונר בצרות?

zivhi

New member
תודה

זה מתבטל אוטומטית
תודה
אני לא ליד מחשב ביום ראשון, לכן שאלתי...

ordernet

שאלה על ORDERNET
ordernet
אני עובד עם אורדרנט מגאון , יש שם פקודה מתמשכת עד 30 יום קדימה - כלי מצויין ! אם אתה זקוק להסברים אשמח למסור לך את המידע.

מצב
הנושא נעול.
למעלה