שאלה על orbis - PQ

the man 123456

New member
שאלה על orbis - PQ

עד עכשיו עשיתי רק rush, והיום רציתילהתחיל לעשות בוס, אבל אמרו לי שאם אני עושה בוס אז אחרכך אני יקבל פחות exp בrush... יש משהו כזה?

the man 123456

New member
אפשר קצת פירוט על זה?

אחרי בוס כמה נקודות אני מקבל על rush? והאם כל פעם זה מוריד יותר? ולמה לעזזל עשו את זה?

כי התחשק להם?../images/Emo87.gif

בכל מקרה אחרי שאתה עושה את הבוס יש לך 5K אקספי במקום משהו כמו 10K. תקנו אותי אם אני טועה.

P o o f i

New member
../images/Emo205.gif../images/Emo181.gif ../images/Emo45.gif

אחרי שהורגים את הבוס והליידר לוקח איזשהו עלה, הוא אמור לזרוק את העלה במקום מסויים בפסל ולדבר עם הפיה. אם אתה לא רוצה לאבד את הנקודות אז תצא לפני שהם שמים את העלה בפסל. אני כבר עשיתי FPQ, וכשעוברים לבונוס מקבלים עוד 20K EXP בערך ככה שזה משתלם בסוף.

Shaampoit

New member
../images/Emo28.gifהאם אתה

ברמה טובה מספיק כדי לקבל EXP גם מהבוס עצמו ? [כמובן שזה תלוי גם בעבודה.] כי אם כן חבל לפספס את זה, אבל בעקרון ההבדל הוא מאוד גדול ואני מציעה לך להמשיך לעשות RUSH PQ , ד"א - בגלל שמלא זמן לא עשיתי את OPQ , אפשר עוד לעשות GLITCH שם ? כיזה היה מאוווווווד משתלם. {:

Shaampoit

New member
../images/Emo28.gifאז לך על זה,

כי דוגרי RPQ זה אחד המשעממים כשחורשים על זה, לדעתי -> מרמה 65+ תתחיל לעשות FPQ , וככה גם תוכל לשים לב בהבדלים שמPQ לPQ תקבל יותר ויותר EXP מהבוס כי תתחזק, וזה כיף .

miss_t

New member
יש גליצ' מקוצר

עדיין אפשר לעשות smuggle אבל לא מקבלים EXP כפול אלא רק אפשר לעשות את שלב ה storge מהיר יותר.

למעלה