שאלה על mysql

שאלה על mysql ../images/Emo192.gif

אני עובד עם mysql 5.1. לאחר שבניתי את ה-database, איך אני הופך אותו לקובץ sql? זה מופיע לי בצורה של תקייה עם קבצים.

אני מנסה לעבוד עם mysql.

עד עכשיו עבדתי עם mdb וזה היה מאוד פשוט. עם mysql לאחר שהתקנתי את 3 הקבצים (ה-server, ה-gui tool, וה-connector) אני בונה את ה-database ובונה שאילתות. הבעיה היא שאני לא יודע איך ליצור מזה קובץ אחד עם סיומת sql שאותו אני יכול להעלות לאתר. זה יוצר לי תקייה עם קובץ לכל טבלה. לא אמור להיות קובץ אחד עם סיומת של sql? מישהו אמר לי שצריך לעשות sqldump אבל אני לא כל כך מצליח למצוא את זה. השאלה שלי מאוד פשוטה - איך לאחר שבניתי את הטבלאות בבסיס הנתונים איך אני "מקמפל" אותם לקובץ sql?

IdleThought

New member
למיטב הכרתי את הכלי

לא קיים קובץ אחד של SQL שהוא השרת ( אולי אתה מתכוון לסקריפט יצירת מסד הנתונים שאותו צריך להריץ בתוך הקונסולה של MYSQL?) ישנם מספר קבצים שממוקמים בתוך תקיית DATA בתיקיות מתאימות לשמות מסדי הנתונים , אם אתה מתקשה לייצא ולייבא את מסד הנתונים אתה יכול פשוט להעתיק את התיקיות האלה למקומות המתאימים בספריית השרת ולאתחל אותו - השרת יזהה אותן אוטומטית רק לא לשכוח להגדיר את ההרשאות

user32

Well-known member
מנהל
זה לא MDB

MYSQL הוא בסיס נתונים שכולל שרת (כמו SQL Server), ולא קובץ נתונים כמו MDB. כדי שזה יעבוד באתר שלך אתה צריך קודם כל לדאוג שתהיה התקנה של MYSQL עם גרסה תואמת על השרת של האתר (או שמותקן קליינט מתאים באתר). הדרך הכי פשוטה להעלאות את הנתונים שלך לאתר זה ליצור גיבוי (backup) ולבצע שיחזור באתר. בMySql Administrator יש אפשרות לעשות backup ואז אתה פשוט בוחר את הסכימה שאתה רוצה ויוצר מזה קובץ SQL. בשרת של האתר אתה כמובן עושה שיחזור עם הקובץ שיצרת בגיבוי.

J u n k y

New member
עם ODBC עובד לי מצויין

עם דרייברים אחרים (ואני מצטער לומר, משובחים יותר), טרם הצלחתי.

moshe1822

New member
צריך לכתוב

משהוא מיוחד בדף ה ASPX כדי לראות עברית טוב, באיזה סוג קידוד אתה משתמש עבור טבלאות בסיס הנתונים אני רואה עברית ב phpmyadmin אבל שאני מדפיס נתונים בדף ASPX זה נראה כסימני שאלה ????

למעלה