שאלה על mp3

לונה

New member
שאלה על mp3

מישהו ממכם בטח יודע... המחשב שלי עבר ל 98 windows וקבצי המוזיקה קיבלו סימן של חלונות במקום של ווינאמפ, והאפשרויות שהיו קודם (להוסיף לרשימת שירים ודברים כאלה) לא פועלות. מישהו יודע איך הופכים אותם בחזרה לקבצים נורמליים? תודה מראש, אני.

נעל

New member
1.

כמו בכל תוכנה, מערכת הפעלה, חומרה ואפילו בני אדם לפרק ולהתקין מחדש יכול מאוד לעזור כדי להכניס קצת sense לגולם (במקרה זה, מערכת שיוך הקבצים של windows). פשוט מאוד, כנראה שבעת ההתקנה הנגן המהולל של מיקרוסופט (שהוא לא רע בכלל, בגירסאות החדשות שלו, כדאי לנסות) החליט להשתלט כנראה על כל קבצי המולטימדיה ולדרוס בברוטליות את ההגדרות הקודמות. זה מחזה נורא, נעל יודעת, לאבד פתאום את האייקונים האהובים האלה של winamp מהקבצים, כמעט כמו לאבד אח קטן, או חתול, אבל זה ניתן לתיקון. התקנה מחדש של winamp כנראה תסדר את העניין (לגירסה החדשה ביותר גשי ל- http://www.winwamp.com/getwinamp) 2. כנסי ל-winamp (גירסה 2 ומעלה, וכמעט בטוח שיש לך גירסה מתאימה אז לא להלחץ), לחצי בכפתור ימני על הכותרת של החלון עם לחצני ה-play, stop וכו`, ובחרי options, ובתוך התפריט הקטן שנפתח - preferneces. לחילופין (אם את מסתבכת), לחצי על Ctrl+P. עכשיו, בחלון שנפתח לחצי על File Types שמופיע בצד שמאל מתחת ל-Setup, ולחצי על הכפתור Select All. בפינה הימנית של החלון תראי שלוש קופסאות קטנות, שאפשר לסמן בהן V כזה, דאגי ששלושתן מסומנות. נעל ;-)

בלאונט

New member
אתה צריך להיפטר מהאף

כן, זה ממש חמוד - רק בלי האף. אתה מסיים כול הודעה בחתימה: נעל ;-) ואני חושב שאולי זה יהיה יותר יפה בלי האף. משהו כמו: נעל ;) סגנון המומינים כזה... אבל האמת, עכשיו כשאני כותב את זה, תשאיר את האף. אף זה טוב.

חתולית

New member
טוב, חבל, בהצלחה

בלאונט- טוב שחזרת. טוב שנגמלת מפוליטיקה. טוב שאתה שוב מצחיק. חבל שאתה מציע הצעות מפגרות. חבל שלא היית פה. חבל שהפסדת אותי. חבל שרק עכשיו גילית שאני מקום 3 ברשימה. לונה- אין לי מושג איך לעזור לך אבל במילא את כבר לא צריכה אחרי שכולם הציעו לך הצעות. בהצלחה.

MajoR_ToM

New member
פשוט וקל

וקורה לי גם לפעמים 2 דרכים לפיתרון - א) באפשרויות של הווינאמפ שייכי את כל הקבצים לווינאמפ . ב) כנסי לFILE TYPES בתפריט הVIEW של הסיפריות בWINDOWS - שם בחרי את ה MP3 וכווני את התוכנות והפעולות הרצויות לך ...

לונה

New member
ground control

to MajoR ToM קודם כל - תודה! האם אתה יכול לפרט קצת יותר את ההצעות? משו בנוסח step by step לחסרי כל יכולת טיפול במחשבים? תודה!

למעלה