שאלה על mio

• פותח הנושא cj2
  • פורסם בתאריך

cj2

New member
שאלה על mio

האם ה mio 338 או ה 339 מתאימים לדסטיניטור יש פוקט pc מתאים יותר למתחילים או שאחד מהדגמים בסדר? מה הכוונה לתוספת תמיכה בעיברית? מהי העיברית שיש במכשיר כשכונים אותו? תודה מראש....

raananta

New member
mio 339

שלום, אז ככה, אני גם מעוניין לרכוש MIO 339 ויצא לי קצת לבדוק מה קורה עם המכשיר הזה. לגבי חיבור לדסטינייטור אין לי מושג מה קורה, ואשמח לשמוע תגובות בנושא. העברית שמגיעה עם המכשיר לדברי "הנדי" היא של PDAC ואני לא בטוח אם היא כוללת מילון אנגלי עברי או לא (חושבני שכן) בכל מקרה נסה ליצור קשר עם הנדי בדיזינגוף סנטר או ישירות עם שירות הלקחות של אינטליום (ראה קישור).

רועי.ג

New member
כל דגמי ה MIO עובדים עם דסטינייטור

הכוונה לתוספת עברית היא שאין עברית בתוך המכשיר (אלא צריך לקנות בנפרד את תוכנת העברית אשר נותנת תמיכה מלאה) עברית איננה חלק ממערכת ההפעלה באף אחד ממכשירי ה POCKET PC הקיימים היום בשוק, העברית היא תוכנה המותקנת במכשיר והופכת אותו למכשיר בעברית. העברית של PDAC הנמכרת כתוספת למכשיר כוללת מילון אנגלי עברי. כמו כן ניתן לקנות גם עברית של אירון ולהתקינה במכשיר, כל אחד עם העדפות האישיות שלו (העברית של אירון כוללת גם תמיכה ברוסית). בברכה רועי גולדשטיין מנהל שיווק - אינטליום

למעלה