שאלה על K&N

אילן די

New member
שאלה על K&N

האם זה מה שנקרא "פילטר פתוח" ? באתר שקראתי על הפילטר הזה (ספיציפי ל- WRX) כתוב שהוא ישפר את הביצועים, במיוחד את פעולת הטורבו בסל"ד נמוך (בדיוק מה שאני רוצה) ולא פוגע באחריות יצרן (טוב, זה הם אומרים...) זה עובד ? כדאי ? מה החסרונות ?
 

כRובי

New member
K&N זה שם החברה שמייצרת פילטרים

הם מייצרים פילטרים תחליפיים "רגילים" אך גם פילטרים פתוחים... אחד הייתרונות הגדולים של הפילטרים שלהם (לפחות בתחום של פילטרים לאופנועים) הוא שאין צורך להחליף אותם בטיפולים ! זאת אומרת שכל הכסף שאתה משלם על הפילטר לעומת הפילטר המקורי , חוזר לך בדמות "אי הצורך" להחליף פילטר כל טיפול.. אגב , למיטב ידעתי , פילטר פתוח משפר את יכולת הנשימה של המנוע ולכן מתקבל יותר כח בסל"ד גבוה דווקא...אבל אולי אני טועה בעניין הזה.
 

B.M.F

New member
בכל מקרה ..

השינוי יהיה מורגש ומיידי. ולטובה.
 

אילן די

New member
זה מה שכתוב אצלהם :

Use this filter to replace the OE filter on your WRX Wagon or Sedan. With this minor upgrade, your turbo will engage at lower RPM´s for quicker acceleration טוב. בגלל ההמלצות שלכם אני אקנה אחד, אשים ואדווח.
 

yaron_z

New member
חמרי הניקוי של הפילטר הפתוח גם עולי

כסף... בכל מקרה פשוט יהיה למנוע יותר קל לעלות בסל"ד. אגב הקיאנאן נחשבים לנחותים מבחינת תוצאות דווקא ע"פ מבחן שראיתי שנערך על פג´ו 106 ג´יטיאיי, הטוב ביותר אם אני זוכר נכון היה של JR או PIPERCROSS.
 

אילן די

New member
לא רלוונטי

הם לא משווקים בארה"ב (מה שאומר שזה עלול לפגוע באחריות יצרן) וגם אני לא רואה באתר שלהם דגם ל- WRX. תודה בכל זאת.
 

sronis

New member
אבל זהו, שאת הפילטר מנקים בטיפול

וזהו, לא מחליפים ולא כלום, אצלי המוסך עשה את זה בלי תשלום נוסף כחלק מהטיפול. חוץ מזה, השינוי שהפילטר עשה אצלי הוא בעיקר בתגובת המנוע ובצליל. אני לא מאמין שאפשר ממש להרגיש יותר כוח במיוחד במכונית כמו ה-WRX,שהיא חזקה מאוד בכל מקרה. אבל יכול מאוד להיות שזה ישפר מעט את תגובת הטורבו, שזה בערך מה שהאימפרזה צריכה, לא? רוני, גם עם K&N
 

© DrorZi

New member
כרובי פה ../images/Emo35.gif

אני צריך פילטר פתוח קונוסי כזה, שהבסיס שלו 51 מ"מ (ואני יודע שהוא עולה כ 85 ש"ח) ידוע לי שהוא שייך לאופנועים, יש לך רעיון טוב איפה לקנות
דרור זי, הולך לשפר את הנשימה של אפסילון.
 

כRובי

New member
../images/Emo13.gif פנה לשדון במסר אישי ובקש

ממנו את הטלפון של מייק ("עוד שבוע")-יבואן K&N לישראל (ואגזוזי ARROW ובוכנות WIESECO)
 

onethatcares

New member
מנסיון של חבר...

עם האמפרזיה הראשונה הוא שיפר ושיחק והחליף - הכל שטויות... ב WRX השניה הוא כבר לא החליף כלום !!!
 
למעלה