שאלה על .jewishgen

טליה85

New member
שאלה על .jewishgen

ערכתי חיפוש באתר ומצאתי "חוקרים" שמחפשים את אותן המשפחות (של סבא ושל סבתא ) שאני מחפשת. החוקרים מזדהים רק במספר שניתן להם ע"י האתר. שלחתי להם מייל והם לא ענו לי (עדיין...) האם מישהו מכיר דרך לאתר את "החוקרים"? כי צירוף שתי המשפחות הנ"ל מאותה עיר ביוון נראה לנו שהם ממש מהמשפחה הקטנה שלנו. תודה על כל תשובה.

אגלה לך "סוד" קטן, שאולי יסייע לך...

לאחר שמצאת את החוקרים הרלוונטיים לך ב - JGFF, ביקשת ליצור עמם קשר באמצעות לחיצה על:
Click HERE to contact Researcher #...​
ואז נפתח לך מסך בסגנון הודעת דוא"ל. שימי לב שבמסך זה, מעל Message Heading, מופיע שמך, כמו גם שמו המלא של החוקר
כאשר שם החוקר בידך - השמיים הם הגבול בנסיונות לאתרו. תוכלי לחפשו בארכיון רשימות התפוצה השונות של JG, או סתם בגוגל... ארנון

Koenca

אם אתה מחפש מידע עליהם פנה אלי במסר. הם יוצאי תורכיה ויש לנו קשרים מנישואין. לאה

טליה85

New member
קיבלתי מענה

קיבלתי מענה מהחוקרת היא משבדיה (מנפלאות היהודי הנודד) כרגע אני עדין לא מוצאת את הקשר עם המשפחה שלנו אבל אני עוד עובדת על זה. תודה לכולם על העזרה

bilen

New member
בשבדיה חיה קהילה גדולה מאוד של יוצאי פולין

למרבית המשפחות הפולניות שעלו לארץ בשנות החמישים, יש בני משפחה בשבדיה. משהו מוכר וידוע.

wow1

New member
האם החוקרת מכירה את צאצאי משפחת מרגלית מבוצאץ

שבגליציה המזרחית, מוניו ובנו איגנץ, שהיגרו, ככל הנראה אחרי WW2 לשבדיה? איל.

ארנון, אתה בטוח?

Jewishgen מאפשרים לחוקרים להחליט איזה מפרטיהם יופיעו [או לא יופיעו]. האם שם החוקר תמיד מופיע? גם לי היה סיפור [מדהים] שבו מצאתי קרובת משפחה בין ה"חוקרים", אבל היא לא ענתה לפנייה דרך המנגנון של Jewisgen. הסיפור הוא שבחיפוש לפי שמה באינטרנט היתה אך ורק תשובה אחת ! ... ודרכה מצאתי אותה ועוד 30 בני משפחה חיים בארה"ב. אנשים שמעולם לא ידעתי על קיומם קודם. סיפרתי את זה לפורום לפני כשנה. בינתיים אין הרבה קשר אבל אני מתכנן לנסוע לארה"ב. עכשיו יש לי סיבה...

יעקב 1948

New member
עוד מנפלאות הג'ואישג'ן

לפני כשנתיים וחצי ב 12.11.2004 ליתר דיוק נועדתי עם אלמנתו של בן משפחת קניגסבוך שגיליתי באמצעות החיפוש המתקדם ביד ושם.היא הסתתרה בזמן המלחמה אצל משפחת PADOWER ליד בריסל.המשפחה לדבריה ממוצא ספרדי(כנראה מPADOVA באיטליה).מאז המלחמה איבדה קשר עימם. מניה וביה שגרתי למחרת הודעה ללוח הכללי של הג"ג ומאז לא שמעתי דבר. היום,כן היום,קבלתי דוא"ל מהבת שלהם!!!.הודעתי לאלמנה על הגילוי והעברתי לה הדוא"ל.הגברת בת 80+ אך פעילה דוא"לית. הופתעה שנולדה לזוג בת אחרי המלחמה. אני כוסס צפרניים לשמוע התפתחויות.אעדכנכם.סבלנות... יעקב רוזן

למעלה