שאלה על JAVADOC

שאלה על JAVADOC

שלום. אני מנסה לגרום לו להוסיף את המידע שמחלקה מסויימת דורסת (OVERRIDE) פונקציה שהיא ירשה ממחלקה אחרת. עם איזה פרמטר עושים את זה? לא מצאתי בשום מקום. מישהו יודע? הכוונה שלי היא למשהו בסגנון של return@ וכו'.

zeevb

New member
אולי ההסבר הזה יעזור

בלינק המצורף ישנו הסבר כיצד JavaDoc מטפל ב-Overloading.

תודה, אבל זה לא עוזר.

לפי מה שקראתי זה אמור לפעול אוטומטית. בפועל זה לא קורה. האם אין דרך לבצע זאת באופן ידני, כמו שעושים עם RETURN@ ?

תמוה שזה לא עובד....

אם אתה רוצה ליצור קישור למקום אחר אתה יכול להשתמש ב see@ או ב {link@} השורה הבאה:
@see com.whatever.Class#Func(String, String)​
תיצור קישור לפונקציה בשם Func עם חתימה של String, String בקלאס com.whatever.Class

לא יודע, אבל...../images/Emo26.gif

למה שיהיה?... ברגע שאתה שם תיעוד בקוד על המתודה שדורסת - היא מופיעה לך גם ב-Javadoc (במקום התיעוד של מתודה שנדרסה). נכון - לא מופיע איזכור שהמתודה החדשה דרסה את המתודה הישנה - אבל לא צריך להיות תיעוד כזה!... ב-javadoc מופיע מידע למי שמשתמש במחלקה - המידע על ה-"header" של המחלקה... העובדה שהתרחש כאן overriding שייך לחלק של ה-"implementation" שלא אמור לעניין את אלה שמשתמשים ב-Javadoc!

זה מוזר.

כי בתרגיל הבית שקיבלתי, נתנו לי את קבצי הJAVADOC ואמרו לי לממש את המחלקות, וכן היה כתוב בתיעוד על ה OVERRIDING. בנוסף, אמרו לי שאם אני מממש מסיבה כלשהי מתודות פריווט, אז עלי לדאוג לכך שבתיעוד של הJAVADOC הן יופיעו, עם הסבר מדוע השתמשתי בהן. אגב, כל מחלקה, אם הבנתי נכון, יורשת מהמחלקה OBJECT. אולם בקבצי ה JAVADOC המקוריים שקיבלתי, היא יורשת מה OBJECT, רק חלק מהמתודות שלה. לעומת זאת, כאשר מימשתי את אחת המחלקות, ויצרתי לה JAVADOC, הופיעו שם מתודות נוספות שהיא כביכול יורשת מ OBJECT, שלא הופיעו בתיעוד המקורי. למה זה?

למעלה