שאלה על

ganbarimasu

New member
שאלה על ../images/Emo77.gif

שלום לאוהבים ולאוהבות. יש לי מספר דברים שאני מאד מתלבט לגביהם. לאשתי יש יום הולדת בקרוב, ויש לנו יום נישואין שבועיים אחרי. 1. אני צריך רעיון למתנה יפה אבל לא מאאאד יקרה לאירועים הללו. אנחנו ממש לא משופעים בכסף, אבל אני מאד אוהב את אשתי ורוצה לתת לה משהו נחמד. יום בספא אנחנו עושים כבר כמה שנים בכל יום נישואין והייתי רוצה משהו אחר השנה. 2. אם יש מתנה אחת יקרה (למשל טבעת) ואחת פחות, איזו מהן לתת ביום ההולדת שבא קודם ואיזו ביום הנישואין שבא שבועיים אחר-כך? 3. שאלה לנשים (רק אשה יודעת מה צפון בראשה של אשה אחרת...
) האם אפשר לתת מתנה אחת עבור שני הימים הללו וביום השני רק פרחים נניח (ושוב, לא מקמצנות - פשוט האמצעים קצת מצומצמים, מה לעשות...). אשמח להערות ולהארות... תודה

elena20

New member
לדעתי ביום הולדת אתה יכול להביא לה

משהו שהיא נורא רוצה, זאת אומרת מתנה גדולה יותר, וביום הנישואין סתם תכתוב לה איזו ברכה יפה, או תצאו למסעדה. לא חייבים לבזבז המון כסף על מתנה, ולא חייבים לתת מתנה לשני האירועים, כמו שציינת אתה יכול להביא מתנה אחת וביום הנישואין פרחים או סתם משהו קטן וסמלי, או אפילו ארוחה רומנטית בבית.

ganbarimasu

New member
תודה

חשבתי על טבעת ליום ההולדת... לא משהו ברבבות ש"ח, אבל גם לא זולה. משהו יפה...

א. הרעיון שלך ממש יפה

ב. אתה יכול לתת לה ביום נישואיכם זר פרחים + לצאת למסעדה רומנטית. ג. ביום ההולדת שלה תקנה לה מתנה יפה כדוגמת הטבעת.

hginon

New member
מתנות

זר פרחים מושקע ליום ההולדת ותכין ארוחת ערב ליום נישואין תשקיע בטבעת

למעלה