שאלה על IGO

aldryk

New member
קיבלתי היום את ה-RBT2001 שלי...

מחברת GPSNOW. אחלה חברה.. ישר צלצלו לאחר הקנייה... כל הכבוד. אבל מה, שכחו לשים באריזה גם MANUAL של הGPS... ולכן אינני יודע כמה דברים. אז אם יש לכם MANUAL זמין, אשמח אם תוכלו לשלוח אלי.. או לחילופין, לענות לי על כמה שאלות: 1. מה אומרים שלושת האורות על המכשיר (מלבד צהוב לטעינה, ירוק להפעלה וכחות לBT...) למה הירוק ממשיך להבהב? 2. מה זמן הטעינה הראשוני המומלץ? 3. האם הנורה השלישית היא רק כחולה? אני כמעט לא רואה אותה עובדת והאור הכחול קטן נורא...?! 4. יש לי סוזוקי, איפה כדאי למקם את ה GPS? (הבנתי שיש מקומות מיוחדים למכוניות צרפתיות, אז אולי ליפנית שלי יש גם צרכים....?) תודה רבה.

+++

manual תוריד מכאן (אם לא עובד, חפש אותו בעמוד הזה) צהוב = טעינה, צהוב מהבהב = סוללה חלשה ירוק = מחפש לווינים, ירוק מהבהב = מדבר עם לווינים כחול מהבהב = מדבר עם מכשיר אחר ב BT (הנורה רק כחולה) זמן טעינה ראשוני = 4 שעות שים את המקלט איפה שבא לך. רק אם הוא לא קולט אז תתחיל לחפש מקומות אחרים.

aldryk

New member
תודה רבה...

סוללה חלשה כתוב נורה אדומה לא? בכל אופן אני שמח לי עכשיו :)

aldryk

New member
שאלה על IGO

האם יש אפשרות ליצור ספר כתובות בIGO ובו לאחסן כתובות של מקומות שאני משתמש באופן תכוף יותר? תודה

libal

New member
כן - ע"י בחירת נקודות עניין

פרטי - הוספה . כלומר עליך ךהגיע במפה לנקודה מסויימת ואז לבחור נקודות ענין שלי ולהוסיף את הנקודה תוך הגדרת השם. ניתן לחלק לקבוצות על פי נושאים בהגדרות ?0משפחה , חברים , לקוחות וכדומה) .

aldryk

New member
ה-GPS הכי קטן בעולם

http://www.gizmodo.com/gadgets/gadgets/navicores-bluetooth-gps-is-the-smallest-ever-208512.php

למעלה