שאלה על HYPERSONIC 2

Hallucinogen2

New member
שאלה על HYPERSONIC 2

שלום האם יש דרך להקצות לערוץ מסויים בהיפרסוניק אפקט חיצוני ? לדוגמא יש לי קיק , באס , וגיטרה מההיפרסוניק ואני רוצה לשים לגיטרה רברב ולקיק אקולייזר איך אני עושה את זה?? מצאתי רק דרך לתת לכל הערוצים של ההיפרסוניק את אותו אפקט תודה מראש

ODANOS

New member
שאלה מצויינת

שגם אני אשמח לתשובה עליה... מישהו?

UrBaN Man

New member
אני לא בטוח, אבל תנסה:

במיקסר (F3), תחת כל ערוץ נפרד של הVST, תגדיר תחת INSERTS, איזה אפקט שאתה רוצה לכל ערוץ בנפרד.

arale1111

New member
יש לי פתרון!!!

כשאתה פותח את ההיפרסוניק בקיובייס, הוא פותח לך במיקסר של הקיובייס 4 ערוצי אוודיו. כברירת מחדל, כל ערוצי ההיפרסוניק יוצאים דרך ערוץ מס' 1 של ההיפר סוניק בתוך הקיובייס. ניתן לשלוח כלים שונים בהייפר סוניק לערוצי אוודיו שונים בקיובייס וכך אתה יכול לפתוח איזה פלאג חיצוני שתרצה-על איזה כלי שתרצה! בוחרים את הכלי בהיפר סוניק שאתה רוצה לפתוח עליו פלאג חיצוני, ולוחצים בצד ימין על כפתור ה- MIX. אז נפתח לך המיקסר של ההיפר סוניק. שם אתה יכול לשלוח כלים שונים- לאחד מ-4 ערוצי האוודיו שההיפרסוניק פותח בקיובייס. אם למשל יש לך פסנתר בהייפר מס' 1 ובס בהייפר 2, אתה יכול לבחור שהבס שנמצא בהייפר 2 יצא דרך המיקס בערוץ אוודיו 3 ואז הפרדת אותם. עכשיו לך למיקסר של הקיובייס ופתח פלאג חיצוני על ערוץ אוודיו היפר בוניק 3 וזהו. מקווה שההסבר שלי היה מובן ולא מסורבל. אם לא הסברתי את עצמי היטב, צור איתי קשר דרך הפורום. בהצלחה.... :)

למעלה