שאלה על google webmaster tool

עדי304

New member
שאלה על google webmaster tool

שלום רב ותודה על העזרה בפורום הזה. יש לי בלוג שאותו אני מנסה לקדם באופן אורגני וכשאני נכנס לגוגל webmaster tool זה רושם שם Restricted by robots.txt- Url restricted by robots.txt מה זה אומר לי למעשה ואיך אני מתקן את מה שהוא מכוון אליו? תודה על העזרה.

מדובר פה בקובץ שמגביל את הבוט של גוגל

כלומר בקובץ הזה יש הגבלות למנועי החיפוש את הקובץ הזה לרוב נמצא בתיקיית הבית של האתר והוא מכיל רשימה של כתובות לחסימה\חוקים למנועי חיפוש השגיאה הזו אומרת שבעצם המקור נחסם על ידי החוקים בקובץ. בשביל לתקן את השגיאה אתה צריך לערוך את הקובץ ולערוך את ההגבלות. קצת קשה לי לכוון אותך בשלבים כי אני בעצם לא יודע איפה מופיעה לך השגיאה לא הסברתה ממש. אבל אני בטוח שבדיקה זריזה תיתן לך אינדיקציה למקור השגיאה

hatkyinc

New member
זה נמצא ב

example.com/robots.txt כמובן הדומיין שלך במקום. זה קובץ טקסט פשוט בדרך כלל שאתה יכול לפתוח בכתבן

רובוט טקסט

ראשית מי שם את הקובץ ? לא פעם נתקלתי בבוני אתרים / מקדמים שלאחר שלקוח עוזב אותם הם חוסמים לו את האתר לגוגל. אבל בואו נניח שזאת טעות ולא פעולה זדונית. כל עוד אין חלקים באתר שאותם אתה רוצה לחסום פשוט תמחק את הקובץ. הקובץ נועד לחסום חלקים מסויימים באתר שלא יופיעו בגוגל או בכל מנוע חיפוש אחר. ניתן לחסום את אינדקוס התמונות באתר, מערכת ניהול וכ"ד.... עד לכדי חסימה מלאה של כל האתר בגוגל. ישנן מערכות כמו ג'ומלה שיש לה קובץ רובוט שחוסם חלקים ממערכת הניהול... בהצלחה

עדי304

New member
האתר הוא דרך בלוגר

קודם כל, תודה גדולה לכולכם על העזרה והעצות... האתר הוא דרך בלוגר והוא מראה לי את השגיאה ונותן לי איזשהו לינק לדף הספציפי כך שאין לי יותר מדי מידע מה בדף לא תקין. אין פירוט שם יותר מדי על מה שלא בסדר בפוסט הספציפי. מה זה יכול להיות? יש קישור לא תקין שם?

הקישור הזה עובד רק בשבילך, לנו הוא לא עולה

בגלל שאנחנו לא מנהלים מאומתים של האתר שלך:X

זאת הכתובת ?

http://adabizi1-comparing-odds.blogspot.com וזה הקובץ רובוט שלך : User-agent: Mediapartners-Google החלק הזה חוסם את האפשרות להציב פרסומות של אדסנס אצלך בבלוג. Disallow: User-agent: * Disallow: /search החלק הזה חוסם תיקיה במערכת. Allow: / החלק הזה אומר שאת כל שאר הדברים מותר למנועים לסרוק. כך שהקובץ הזה לא מפריע לגוגל לסרוק את האתר ולאנדקס אותו. בהצלחה,

a8145060

New member
אין לך מה לדאוג- זאת בעיה ידועה

בבלוגספוט, בתמיכה בבלוגר אומרים שזה לא משפיע על קידום האתר. לא תוכל לשנות/לתקן כי אין לך גישה לשנות את קובץ robots.txt גם לי יש המון שגיאות כאלו - מציק בעין אבל כאמור לא מפריע לקידום. רוב השגיאות האלו באות מקישורים של התגיות label,אם זה מפריע לך תוריד את התגיות בעמוד המדובר.

עדי304

New member
תודה על כל העזרה חברים

באמת עזרתם לי- גוגל אכן חסמו לי את האדסנס בבלוג, לא שבניתי על זה יותר מדי. טוב לדעת שזו הסיבה לכל הודעות שגיאת הסריקה האלה. יש אתר שמסביר יותר בפירוט על גוגל webmaster? תודה...

למעלה