שאלה על FSH

קורלי

New member
שאלה על FSH

האם מישהי יודעת באיזה קצב עולה FSH משנה לשנה??? אני בת 35 ולפני שנה עשיתי בדיקת FSH שתוצאתה היתה 4.4 כיום עברה שנה וברצוני לבדוק זאת בשנית וחוששת מהתוצאה.האם למישהי התשובה.? עלי לציין שהדאגה שלי נובעת מכך שתגובת שחלותי לגירוי נחשבת ירודה [4 עוברים היה המקסימום שאי פעם נוצרו ,בפעמים האחרות רק 3 עוברים מתוך שאיבות של בין 3 ל7 ביציות בלבד. ועם 5 אמפולות יומיות של 3 גונל ו2 מנוגון עם צטרוטייד שזה נחשב כמויות רבות של הורמונים. אודה להתיחסותכם. אפשר לומר שהחרדה העיקרית שלי היא בעיקר מהפחד שיום אחד יאמרו לי שאהיה זקוקה לתרומת ביצית ופחות ממס הפעמים שאצטרך לעבור הפריות עד אשר אקלט.

הרמוניה

New member
קצב העליה מאוד אינדיודואלי ומשתנה

מקווה שאצלך העליה עוד לא החלה (הרופא שלי טוען שזה תהליך שכשהוא מתחיל הוא לא כל כך נעצר....) תנשמי עמוק ותבדקי- מקווה שתופתעי לטובה עם זאת נשמע שהתוצאה היתה טובה וגם אם יש עליה-את עוד לא מגיעה לשלב הצורך בתרומות בהצלחה הרמוניה

נועם@בת

New member
אני לא חושבת שיש בזה חוקיות

הFSH נמוך, עד שהוא מתחיל לעלות
גם זה לא סופי, כי בהתחלה הוא עוד מתנדנד. אצלי הוא קפץ 22 וחודש אחרי כן 14, ועכשיו 9, ואני מאוד מקוה שהוא ימשיך לרדת בעקבות הדיאטה המאקרוביוטית המוטרפת שאני עושה. אני כל כך מבינה את הפחד שלך. אני חוויתי אותו בכל העוצמה כשהגיעה התוצאה הגבוהה, אבל אחר כך הדחקתי אותו ולא מכונה להתייחס אליו יותר. מה שכן, הפחד הזה דחף אותי לשנות כיוון ובמקום להמשיך בטיפול קונבנציונאלי (של 10 אמפולות ליום- שברתי גם את השיא שלך
) פניתי הצידה לטיפול סיני, שפיזית ונפשית משפיע מאוד לטובה. עד כדי כך, שהרופאה הסינית ואני מפטזות על הריון טבעי
בנתיים נסי לחפש כאן חומר ואתרים שאולי יעזרו לך. בהצלחה נועם

קורלי

New member
דיאטה מאקרוביוטית???...

האם תוכלי להרחיב אודות דיאטה זו? האם תוכלי לתת דוגמא לתפריט שכזה?ברצוני לשאול האם ניתן לשלב טיפול סיני תוך כדי טיפולי הפריה והאם תוכלי לתת את שמה של המטפלת? תודה.

א י נ ס

New member
נועםםםםםםםם

22 14 9 - ???? זה אדיר, אדיר. אבל איך הגעת בגילך הצוציקי ל-22??? אני הייתי ב-5 שנים אחרונות 10. לפני חודשיים 10 והחודש פתאום 16, ואני על הפנים מזה. אני רואה שיש תקוה, אבל אצות שרופות? איך אני אעמוד בזה? יותר טוב כבר לצום. יה אללה, בחיי שיש תקוה. אסור להרים ידיים. צריך להמשיך לחתור. מאינס, שכבר נרשמה היום לפורום אימוץ

נועם@בת

New member
אני לא מומחית גדולה

בגדול המקרוביוטיקה מאתימה את סוגי המאכלים לאדם, לעונה בשנה ולמקום המגורים (הארץ). אני חושבת שהמקרוביוטים ה"אדוקים" בכלל לא אוכלים חלבון מן החי, אבל הרופאה שלי לא אדוקה. הרעיון אצלי הוא שארוחה בנויה מכ 50% דגנים, 40% ירקות 10% קטניות. הרכב המזון תלוי באדם ובבעיות שננמצאו אצלו. אם הוא סובל מקור או חום, יובש או לחות. אני סובלת מקור ומיובש. האוכל שלי חייב להיות מבושל מאוד וחם. אסור לי לאכול מוצרי חלב, מתוק (סוכר, דבש ממתיק). בלי ירקות ופירות טריים. בלי קמח לבן או שמרים. בקיצור בלי כל מה שטעים בעולם הזה
ובלי עוד הרבה דברים אחרים. בגלל שאני אוכלת חם- אם אני יוצאת מהבית אני לוקחת איתי אוכל חם בתרמוס. מותר לי לאכול: אורז מלא, דוחן, כוסמת, גריסים, חלבון מהחי. קטניות, אגוזים/ שקדים/גרעיני דלעת (כף בערך לארוחה), ירקות מבושלים (פרט לתפוחי אדמה, חצילים, עגבניה ופלפל). הרבה ירקות שורש. אני שותה משקה שאני מכינה מזנגוויל, קינמון, אניס, מוסקט וציפורן שמבושלים (שלמים לא טחונים) כמה שעות. ועוד כמה תוספים כמו אינטרא, מרק קרפיון ואצות שרופות. כמובן שזזה מתאים לי ולמצבי. למישהי אחרת יכול להתאים צריף אחר. אבל מתוק וקמח לבן אסור לכולם
כעקרון אפשר לשלב, אבל אם הטיפול בא לשפר את הגוף- אין טעם להמשיך ולהרוס אותו בו זמנית עם הורמונים. או אם הטיפול בא לשקם- הרי אין טעם להמשיך בטיפול רגיל כשהגוף עדיין לא משוקם. הרופאה שלי היא מרמלה, ואם את רוצה אשלח לך מסר עם שמה. נועם

א י נ ס

New member
משהו חייב להשתנות בטירוף הזה

שאלוהים ישמור איך שאני אוכלת, וכמה שאני אוכלת. ממש אוכלת את עצמי לדעת. אני רוצה לנסות, תשלחי לי מסר עם המספר?

kathi

New member
סחתיין על הכח רצון וההשקעה

אני לא הייתי מצליחה לעבור יומיים בלי איזה בורקס, או כל בצק אחר.

א י נ ס

New member
FSH וגם פרופ´ זיידמן

הוא כותב כי גם ברמה מעט גבוהה של FSH ניתן להשיג הריון תקין, וכי אין קשר בין רמת ה-FSH לאיכות הביציות. מאידך הוא אומר שהרמה בתחילת המחזור מרמזת על הרזרבה השחלתית. אם כך אז איך מתרחשות התנודות מחודש לחודש? הרי מס´ הביציות בשחלה הינו קבוע. משהו לא ברור לי פה.

למעלה