התוכנה משמשת אותי בעיקר להוספת שערים ומסלולי הסעה (בFS2004)אך עד כמה שאני זוכר ניתן 1)להוסיף מסלולי טיסה 2) לשנות את ה ACTIVE RUNWAY ניתן להוריד את התוכנה בחינם מהאינטרנט
הורדתי את הקובץ elal777p.zip (כל מטוסי ה777 של אל על, מאת ירדן בן דור). בהוראות היה כתוב: כשמריצים את קובץ הEXE לבקש מהתוכנה להתקין את החבילה בתיקיה הראשית של FS2002 (בד"כ מבקשים ממך להתקין בתיקיה AIRCRAFT). הרצתי את התוכנה לפי ההוראות אבל כשהפעלתי את המשחק, לא הופיע לי המטוס ברשימה. התקנתי מחדש את החבילה בתיקיה AIRCRAFT עם כל התקיות של המטוסים ועדיין הוא לא מופיע לי במשחק. מה עושים? דווקא הורדתי את ה757-200LY של ירדן וזה עובד מצוין.
מתקין אותו על "סרק" זאת אומרת שאני פותח תיקיה חדשה, מפעיל את ההתקנה לשם ואז רואה איך ולאן הוא מתקין אותה ואחרי זה מתאים את עצמי להתקנה או שמעביר את הקבצים לתיקיה של פלייט בהצלחה!
לבחור מאיזה מסלול אתה רוצה להמריא באותו חלון שאתה בוחר את שדה התעופה,למטה בצד שמאל אם אני זוכר נכון,אתה יכול גם להתחיל מחניות מסויימות וכאלה. תנסה אני לא יודע איך זה ב2004 כי עדיין אין לי אותו,בקרוב בקרוב.
אני דיבררתי על הפיקוח של הסימולטור, שם הוא מפנה אותך לאיזה מסלול שהוא בוחר, כמובן שאתה יכול להמריא מאיזה מסלול שבא לך בלי לישאול אותו אבל זה סתם הורס....
נדמה לי שזה השם של התוכנה שאתה מחפש בכל מקרה עם אני לא טס עם הפיקוח של הפלייט הוא גרוע והוא דפוק מאוד - אני שומר על החוקים וגם ברך כלל אני טס אופליין רק כשאני מתאמן או בודק משהו