שאלה על FEMINET

vitush

New member
שאלה על FEMINET

הייי היום קניתי את FEMINET נגד ההריון.. וקראתי שאסור לעשן או משו כזה בזמן שלוקחים את התרופות מעל גיל 25.. אני בת 19 ומעשנת דיי הרבה..בעיקר נרגילה...איך זה יכול להשפיע?? ואני יכולה לשתות אלכוהול בזמן השימוש בגלולות נכון? ואם אני מתחילה לקחת היום את הגלולות ממתי זה כבר יתחיל להשפיע?? תוודה לעוניים =))

שאלה על FEMINET

עישון וגלולות זה מסוכן בכל גיל , אבל מגיל 35 ( לא 25) זה פשוט אסור . הסיכון הוא לקרישיות יתר מוגברת ואז לארועים כמו התקף לב או שבץ במוח . נרגילה זה עישון לכל דבר ונרגילה אחת שלמה זה כמו הרבה חפיסות סיגריות בבת אחת. אין בעיה עם אלכוהול וגלולות. כאשר מתחילים את הגלולה הראשונה ביום הראשון למחזור, אז את מוגנת מההתחלה.

vitush

New member
ויש איזה בדיקות שאפשר לעשות??

בזמן לקיחת הגלולות?? כי אני לא יצליח להפסיק לעשן חחח

בדיקות

הסיכון הוא לקרישיות יתר ומי שיש לה קרישיות יתר מראש היא עוד יותר בסיכון. אז אפשר לעשות בדיקות של קרישיות יתר. הבדיקות לא מכוסות ע"י קופת חולים אלא אם יש לך ספור אישי או משפחתי מתאים לקרישיות יתר. אם אין, את יכולה לבחור לעשות את הבדיקות האלה באופן פרטי. אם אין לך נטייה לקרישיות יתר, הסיכון פחות גדול אבל עדיין מוגבר בגלל העישון. אין מה לעשות, את צריכה להפסיק לעשן. פני לעזרה בכך לרופא המשפחה. יש היום כל מיני אפשרויות.

למעלה