שאלה על edirol orchestral

שאלה על edirol orchestral

הקלטתי כמה ערוצים של פסנתר בקיובייס עם אדירול. בכל פעם שאני פותח מחדש את הפרוייקט, האדירול חוזר לברירת מחדל שלו ומוציא מהערוצים כלים אחרים מפסנתר. איך אני שומר את הפרוויקט ככה שכשאפתח אותו הוא יציג לי את הערוצים בפסנתר ולא באיזה קלרינט. בן אדם רוצה פסנתר, נהיה לו קלרינט. לא חבל?

kundara

New member
יש לך

יש לך save preformance, זה מה שתצטרך כל פעם לעשות כשאתה פותח תקיובייס. לעשות load preformance אחרי ששמרת. זה אדירול. קקי

כתחליף...

בהנחה ואתה מחפש VST בעל יכולות של תזמורת סמפונית קלאסית, חברת eastwest מייצרת ליין של דגימות כבדות ומשובחות, אשר משתמשים בהן על הבסיס של kontakt של חברת native instruments. הסדרה שלהם מכונה quantom leap כאשר הם מציעים VST אשר עולה בכמות הדגימות שלו לפי הדגם- סילבר, גולד ופלטינום. תתחיל עם ה- silver ותבדוק אם זה סוג הסאוונד שאתה מחפש. במיד וכן, והסילבר יהפוך לקטן עבור מידותיך, תנסה את הגולד או את הפלטינום. באתרים שונים, ה- VST הנ"ל רשום ע"י קיצור הדרך הבא: EWQL (=איסט ווסט קוונטום ליפ) ולאחר מכן מצוין האם זה הסילבר, הגולד או הפלטינום. עדכן אותי האם קלעתי לטעמך. אם לא- אשמח לפרוש בפניך אופציות נוספות. אתה מוזמן גם לעדכן אותי ישירות במייל שלי: [email protected] . יצירה נעימה, ארל'ה קירש.

למעלה