שאלה על Don't Bother

Blue Aura

New member
שאלה על Don't Bother../images/Emo1.gif

אני מצטערת שלא נצל"שתי כי לא היה לאיפה וח"ח על זה
. אז השאלה היא על מי שאקירה כתבה את השיר ומה בעצם הוא אומר

Moor 87

New member
Don't Bother

זהו שיר נורא סמלי... היא לא כתבה את זה על מישהו ספציפי אבל היא כתבה את זה בשם הרבה בנות בעולם שלרובן תמיד יש מין פראנויה כזאת שלפעמים הופכת למציאותית שהבן זוג שלהן בוגד בהן או עוזב אותן לטובת מישהי חכמה יותר, יפה יותר, רזה יותר, גבוהה יותר, שהיא יותר מגניבה.. הבתים בשיר בעקרון, "משבחים" את הבחורה שהיא אף פעם לא מתעצבנת שהיא מתרגלת טאי צ'י שהיא מבשלת הכי מצוין ושיש לה את המבט שמביס את כוח המשיכה, היא מדברת צרפתית מושלמת... בפזמון היא מבקשת מהבחור שפשוט לא יטרח, היא תהיה בסדר ושהיא מבטיחה שהוא אף פעם לא יראה אותה בוכה... יש קטע בו היא מדקלמת משהו, שהיא פונה יותר אל הרגש של עצמה כי עד עכשיו הייתה נימה של כעס... "בשבילך אני אוותר על כל מה שאני ואעבור למדינה קומוניסטית (היא תוותר על אידאולוגיות שלה בשבילו) אם תבוא איתי כמובן, אני אשייף את הצפורניים שלי כך שהן לא יכאיבו לך (אפילו על הדברים הקטנים שעושים לה טוב היא תוותר) אוריד את הקלוגרמים האלה (היא אולי תהיה קרובה למי שהוא מפנטז עליה) אלמד על כדורגל, אם היית גורם לי להשאר אבל אתה לא אתה לא..." זהו בעקרון מקווה שאהב

Dulce Maria13

New member
אגב השיר הזה..

שרתי קטע מהפזמון ופתחתי טלוויזיה (הפסקתי לשיר את המשך כי לא זכרתי)וכשהדלקתי אותה היה הקליפ של השיר וזה ניפתח כמעט בדיוק איפה שהפסקתי לשיר
זה היה כזה מצחיק

pringles1

New member
וואי הוא פשוט לא מפסיק להופיע...

אני רואה אותו המון! איזה כיף!!!

למעלה