שאלה על Completed listings

yauli747

New member
שאלה על Completed listings

כאשר אני מסמן Completed listings האתר מציג תוצות של מכירות שהתסיימו (במכירה או שלא במכירה) השאלה שלי היא מכירות של כמה זמן אחרוה זה מציג? מהחדש האחרון? מהחצי שנה האחרונה? אי פעם? משום מה כשאני עושה סינון לפי תאריך הפרסום זה מציג לי מלא תאריכים שלא בסדר ולא הצלחתי למצוא כמה זמן אחורה זה המכירות תודה מראש

yauli747

New member
את בטוחה? משהו לא הגיוני לי

תסתכלי פה לדוגמא http://completed.shop.ebay.com/i.ht...&_sticky=1&_trksid=p3286.c0.m14&_sop=14&_sc=1 כאשר אני מסדר את התוצאות לפי Date listed: oldest first התוצאות מתחילות מאפריל אבל אחרי זה יש מכירות מפברואר ואפילו מינואר אבל לא לפי סדר כרונולוגי ברור. אני פשוט רוצה לראות את כמות המוצרים שהוצאו למכירה במילת מפתח מסויימת בממוצא בחודש, האם יש דרך אחרת לעשות זאת?

yauli747

New member
עדין משהו לא הגיוני פה

בתמונה המצורפת אפשר לראות שתחת מילת החיפוש NBA נמצאו 49861 מכירות שנגמרו אבל כפי שאפשר לראות המוצר האחרון הוא מיולי (זאת אומרת שנה אחורה) ישנם עוד מוצרים בהמשך מתאריכים שונים אבל זה לא נכנס לי בצילום מסך. אני רוצה לדעת באיזה תקופת זמן הוצאו למכירה כ50000 מוצרים תחת מילת החיפוש NBA שוב תודה על התושובת והעזרה

yauli747

New member
בדקתי עכשיו בHELP שך EBAY

ושם כתוב How can I see how much an item sold for (search completed listings)? If you want to see what an item has sold for, you can search for completed (ended) listings. Completed listings are listings that have ended within the last 15 days, whether or not the item sold. יכול להיות שהתאריך שמופיע זה התאריך התחלתי שבו פורסם המכירה ואם מעלים את אותה המכירה שוב התאריך המקורי נשמר? משהו פה ממש לא הגיוני לי

yauli747

New member
קיבלתי תשובה מEBAY דרך התמיכה בצאט

קודם כל אני חייב לציין שזה פשוט מעולה ונוח ונתנו לי תשובה די מהר למרות שהיא היתה צריכה לברר כמה דברים קיבלתי תשובה ממש טובה והיא הסבירה לי כל מה שרציתי לשאול לכן הצאט מאוד מומלץ! בקיצור זה 60 יום ותאריך שמופיע זה התאריך הראשוני כמו שחשדתי.

למעלה