שאלה על BOOT

dor_ian

New member
שאלה על BOOT

שלום לחברי הפורום! יש לי עם המחשב את ווינ2000 מותקנת פעמיים (בפרטישנס שונים) ותפריט בחירה כאשר מדליקים ת´מחשב האם אפשרי לעשות כך! אני רוצה בפרטישנ מסוים (נאמר J:) להתקין DOS ואז להוסיף לתפריט אתחול עוד שורה אשר תוביל למעשה לאתחול המחשב מאותו פרטישנ DOS. להתקין DOS וכל ההגדרות הנלוות אני יודע רק לא יודע מה הקובץ ההגדרות של הBOOT וכיצד משנים *בבקשה להמנע מלהמליץ לי על BOOTSTAR או כל מיני תוכנות דומות אני מעוניין ללמוד את הנושא בעצמי. אודה על עזרה DORIAN

jumpgate

New member
שלושת רבעי תשובה

את DOS אתה יכול לאתחל אך ורק מ :C הקובץ המיוחל הוא C:\BOOT.INI (קובץ חבוי) היות ואתה רוצה ללמוד, העף מבט בכוחות עצמך ואם תסתבך תן שריקה

dor_ian

New member
*שורק*

אין לי את הקובץ הזה בדקתי הן ב2000 והן ב98 ולא מצאתי כולל קבצים חבויים. HELP?

jumpgate

New member
כונן :C תיקיית שורש קובץ בשם BOOT.INI חייב להופיע

dor_ian

New member
אף פעם לא מאמינים לי ../images/Emo7.gif

תראה בתמונה שאין לי BOOT.INI והקבצים החבויים מופיעים. ואף יותר מזה, גם כשאני עושה חיפוש של הקובץ על כל המחשב לא מופיע לי שום קובץ כזה. הויינדוס הותקן בצורה סטנדרטית לחלוטין כשהמחשב היה מפורמט וישירות על כונן C: אח"כ התקנתי גם על פרטישנ D: והופיע לי תפריט בחירה כשמדליקים ת´מחשב. (ואותו אני רוצה לשנות) ??????????? אז מה עושים ?????????

jumpgate

New member
איש יקר איש חביב

חסרים לי אייקונים בכונן שלך תוודא שהמחשב שלך מציג את כל הקבצים: גם חבויים גם מערכת כווווווווווווווווווווווווווולם כמו כן, זה כונן :C ?

dor_ian

New member
../images/Emo9.gif אני מתנצל ../images/Emo9.gif

שכחתי שצריך לסמן שיראה קבצי מערכת... אני ממש מתנצל על כל זה תודה על הסבלנות טוב מה כולם מסתכלים עלי, לכו הביתה, קישתה

למעלה