שאלה על Bad religion

sharzoe

New member
כן, עד שהוא פותח פיו, או לחילופין

רושם את מסריו
, ואז זה אשכרה שבירת ציפיות, כי בהודעותיו של גדעון תמיד יהיו מלא ירידות.....

Sum41xGiRL

New member
לא בדיוק.

Sum41 = להקה של פריקיות\גרופיות שנותנות מהדר בחיפה x = בשפת האינטרנט מסמן "רווח" או "."(לדוגמא הלהקות C.P.N,D.P.A,U.S.F,D.R.I,D.O.A הופך להיות CxPxN,DxPxA,UxSxF,DxRxI,DxOxA וכ'ו) GiRL = שיחשבו שאני מעריצה גרופית!

sharzoe

New member
והשאלה שלי היא למה אתה רוצה

שיחשבו שאתה גרופית נותנת של סאם 41????

EnchantedS

New member
תגידו.......

למה אתם שומעים אותם? יותר בגלל המילים או יותר בגלל המנגינה?

Sum41xGiRL

New member
וגם וגם.

המון פעמים בגלל מילים, והמון פעמים בגלל מוזיקה אצל בד רליג'ן זה גם וגם

EnchantedS

New member
היום למדתי לנגן את American jesus.

היה קל.................. ברמה של שירים של גרין דיי..... בעע חבל שאין לי אף אחד שאוהב אותם, שיכול לשיר חח (לנגן ולשיר ביחד זה קשה!)

Sum41xGiRL

New member
לבד רליג'ן יש שירים קלים

אבל, אני ממש אוהב את הסולואים, הרבה יותר קשים משל גרין דיי!

EnchantedS

New member
כן?... תן דוגמא!

לשיר שיש בו סולו קשה.......:) תגיד, למי מתכוונים בשיר אמריקן ג'יזס?... מה שהבנתי זה שהוא מדבר בסרקסטיות על ארה"ב... אבל מי זה?.. זה מישו שלא קיים באמת אולי?.. שהיא מדינה כאילו כל כך טובה שכאילו יש לה ישו שעוזר לה?
חחח אוף...

Sum41xGiRL

New member
ג'יזס אוף אמריקה.

כידוע לך(או שלא), בד רליג'ן, הם אחת מלהקות הדגל של הפאנק-רוק השמלאני.. כבר בשמם אפשר לשים לב לעובדה שהם אנטי-דת, בשירהם אפשר לשים לעמדותם הסוציאליסטיות והפוליטיות.. אני לא יודע למי גרג גריפין מתכוון בשיר אמריקן ג'יזס,אבל זה עוד שיר שיוצא נגד המדינה הזאת. כמו כל להקת פאנק(וגם פוליטית), את תמצאי המון סרקסטיות וציוניות על דברים(דד קנדיז, רייגן יות',אמ.די.סי,קראס, אקספלויטד) ולכן, מן הסתם השיר מציג בצורה סרקסטית, צינית את ארה"ב בתור אלוהים..

Kingshit

New member
בעיקר מנגינה

אני לא שומע אותם הרבה, אבל שומע כמה שירים... הקול של הסולן ממש מעצבן, וגם הליריקס לא מדהים, אבל למשל ההרמוניות של הגיטרה בsupersonic פשוט מגניבות...

EnchantedS

New member
באמת? אני חשבתי שיש לו קול יפה.. ->

חח כל הפורום יהרוג אותי, אבל הקול שלו מזכיר לי את הקול של הסולן של גרין דיי. וגם המנגינות של השירים.

למעלה