שאלה על asp.net...

yokidotcom

New member
תוסיף קובץ טקסט

תוסיף קובץ טקסט פשוט בשם web.config לתקיה של הדף וכתוב בו
<!-- Web.Config Configuration File --> <configuration> <system.web> <customErrors mode="Off"/> </system.web> </configuration>​

nirpet

New member
קודם כל תקרא את מה שכתוב

שלום יואב, תקרא את מה שכתוב בדף שאתה מקבל מברינקסטר. שים לב: כתוב בדף הזה שאתה לא מקבל פרוט של השגיאה שקבלת. כדי לקבל פרוט אתה צריך לשנות את הקובץ web.config שלך. הוסף את השורות שכתוב לך להוסיף ל- web.config ואז תדע במדויק על מה נפלת. אני לא יכול לכתוב כאן את השורות שאתה צריך להוסיף כי כשאני כותב אותן הן לא מופיעות בהודעה. אז פשוט תעקוב אחרי החלק הצהוב הראשון שמופיע בדף ברינקסטר. לאחר השינוי תוכל לראות מה השגיאה שלך במפורט ואולי גם לתקן אותה. אם לא תצליח תודיע לי שוב ואני יעזור לך. בהצלחה

nirpet

New member
קובץ web.config

שלום יואב, קובץ web.config הוא קובץ בפורמט XML שבו אפליקציות ASP.NET שומרות את הקונפיגורציה שלהם. זה קובץ שמצורף לכל תוכנית ASP.NET. בגדול הקובץ מחולק ל-2 חלקים: appSettings - מחזיק נתונים ספציפים לאפליקציה כמו מחרוזות של חיבור לבסיסי נתונים. system.web - מחזיק הגדרות קונפיגורציה של ASP.NET. דרך אגב אם איזה סביבת פיתוח אתה עובד? Visual Studio .Net מכניס לך את הקובץ הזה כשאתה יוצר אפליקצית ASP.NET. אם אתה עובד בסביבה הזאת, אתה רק צריך לשנות את הקובץ.

למעלה