שאלה על 98 SE

zontar

New member
שאלה על 98 SE

התקנתי אותה לפני שבועיים והכל עובד מעולה ומהר(זיכרון 384 ומעבד סלרון700) העניין הוא שלוקח די הרבה זמן לבצע פעולות פשוטות כגון מחיקת קבצים (אפילו קבצים קטנים מאד K 2-3 ) גם העתקת\העברת קבצים קטנים לוקחת זמן רב יחסית. ושינוי שם קבצים ותקיות לוקח יותר מדי זמן. ולפעמים אינטרנט אקספלורר נתקע לכמה שניות בהפעלתו ומשתחרר. כל שאר האפליקציות עובדות מצויין ומהר מאד. יש למישהוא מושג מה זה???
 

רונה9

New member
ועוד אומרים עליה שהיא מערכת יציבה ../images/Emo3.gif

לדעתי אין שום מערכת יציבה במייקרוסופט . חוץ מ2000 הוא לא מותאם למשתמש הבייתי.... וXP כבר שמענו את כל הטענות מאנשים שהיא גם לא סופר יציבה בעולם .
 

zontar

New member
אני עובד גם על XP אבל אני פשוט

לא אוהב אותה בגלל הבעיות שלה עם העברית(הצגת ??? במקום עברית בשמות קבצים)
 

רונה9

New member
ואם כל הכבוד , היא באמת יציבה ??

המערכת קרסה לך כבר ?? יש הודעות שגיאות לעיתים ?
 

kitt

New member
תוריד מsymantec את גירסת הדמו של

norton utilities ותריץ ממנה את disk doctor ואחריו את speed disk
 

zontar

New member
יש לי את נורטון המלא

העניין שלפי דעתי הוא ממש לא טוב (כל ה UTILS´) אני מעדיף לא להשתמש בהם כי מנסיוני הם רק דופקים את הקבצים של מע´ ההפעלה.
 

kitt

New member
יש מקומות שמהם מורידים תוכנות של

נורטון שאינן מתאימות למערכות ישראליות.....
 

libal

New member
קראתי באיזה מקום

שביטול וירטואל ממורי , כאשר יש לך מעל ל 256 מגה זכרון , יכול להאיץ את פעולת המחשב . שווה לנסות (בלי אחריות !) .
 

אבנר 3

New member
שיטה לדעת מה אולי הבעיה

פתח את התפריט הבא התחל > תוכניות > עזרים > כלי מערכת > מידע מערכת ייפתח חלון ושם רשום את ביצועי המחשב שלך ויהיה רשום כמה אחוזים משאבים בנויים תבדוק כמה אחוזים. מקוה מאוד שעזרתי תודה אבנר
 
למעלה