היי אני עושה רישיון ל33 כו"ס אני רוצה לדעת האם אני אלמד על הילכים ?ובמידה ואני לא רוצה זה אפשרי ? ואיזה אופנועים בדרך כלל לומדים איתם לרישיון ברמה הזאת(33 כו"ס) יש לי רישון רק על מכונית אם זה משנה תודה רבה
כל הקטנועים שיצא לי להכיר עד 33 כוח זה אוטומט כולל קטנועי מנהלים אופנועים כבדים שטח וכל האחרים זה הילוכים אם אתה מוציא על אוטומט אתה יכול לעשות אחרכך טסט רק במגרש על אופנוע הילוכים אבל אתה לא יכול ליסוע בהילוכים על רשיון אוטומוט
הונדה CB 250 מספק בסביבות 33 כ"ס ... אני נתקלתי במורה נהיגה בכפר סבא שמלמד על הכלי הזה להוצאת רשיון A1 .. אני גם עשיתי רשיון לאופנוע 500 סמ"ק (עוד לפני שעברה ההצעת חוק ) ... ונהגתי על אופנוע MZ 250 סמק .. שהוא גם מייצר לא יותר מ 33 כ"ס ..
כבר לא קיימת קטגוריה של אוט' בלבד זה כזכור לי שהמציאו , אגב ,הרישיון עצמו נראה יותר קל באוט' אבל זה שטויות זה ממש לא מסובך , ותמיד טוב שיש רישיון טוב יותר בכיס. לרוב לומדים על DR350 נמוך
העלות של שיעור על 33 כו"ס זהה לעלות שיעור על 14 כו"ס? אם לא מה ההפרשים ? כנ"ל על טסטים ? תודה וסליחה על הפצצת השאלות פשוט אני רוצה קודם לשאול ואחר-כך לבצע תודה
המחירים בטווח : 85-100 ש"ח ל-40-45 דק' עלות טסט היא : אגרה 116 ש"ח + טסט : 350 ש"ח אני מזכיר לך , זה על דרגה A (ללא הגבלה) , מחירים על כלים נמוכים יותר , זולים יותר לדעתי בהצלחה
כמו שאמרו כבר אין 33כ"ס אוטמט ולמרות שאני קניתי קטנוע 250 אוטומט אני לומד ידני. אני משלם 100 שקל לשיעור של שעה בדיוק ואני לומד על יוסאנג אקילה GV250 . האדום החמוד הזה שנראה כמו קסטום. הבנתי שהוא די פופולרי אצל מורי נהיגה. תאורתי המחיר משתנה לפי הנפח ב10 שקל לכל כיוון. אבל לא ראיתי את זה קורה בפועל. תוסיף לזה 50 שקל בדיקת עיניים, 110 שקל אגרת טסט 350 שקל למורה נהיגה בשביל הטסט. והמתנה מעצבנת במשרד הרישוי לקבל פטור מתאוריה. בהצלחה