שאלה על 33 כוח סוס

שאלה על 33 כוח סוס

היי אני עושה רישיון ל33 כו"ס אני רוצה לדעת האם אני אלמד על הילכים ?ובמידה ואני לא רוצה זה אפשרי ? ואיזה אופנועים בדרך כלל לומדים איתם לרישיון ברמה הזאת(33 כו"ס) יש לי רישון רק על מכונית אם זה משנה תודה רבה

t0rett0

New member
יש מורים שמלמדים גם על אוטומט

בדרך כלל כשלומדים הילוכים יש אופנוע שטח לא יודע מה באוטומט

תגובה

בדרך כלל 33 כו"ס זה באופנועי אוטומט או הילכים ? ואם אני מוצאי ללא הילוכים אני יכול בעתיד לעלות על אופנוע הילכים ללא רישיון מיוחד?

t0rett0

New member
ככה

כל הקטנועים שיצא לי להכיר עד 33 כוח זה אוטומט כולל קטנועי מנהלים אופנועים כבדים שטח וכל האחרים זה הילוכים אם אתה מוציא על אוטומט אתה יכול לעשות אחרכך טסט רק במגרש על אופנוע הילוכים אבל אתה לא יכול ליסוע בהילוכים על רשיון אוטומוט

למה אתה עונה אם אתה לא יודע

קטגוריית האוטו' בוטלה, וכיום כל מי שלומד ל33 כ"ס, עושה את זה על אופנוע עם הילוכים. סתם לידע כללי, יש גם אופנועים מתחת ל33 כ"ס.

NoFear4e

New member
הונדה CB 250

הונדה CB 250 מספק בסביבות 33 כ"ס ... אני נתקלתי במורה נהיגה בכפר סבא שמלמד על הכלי הזה להוצאת רשיון A1 .. אני גם עשיתי רשיון לאופנוע 500 סמ"ק (עוד לפני שעברה ההצעת חוק ) ... ונהגתי על אופנוע MZ 250 סמק .. שהוא גם מייצר לא יותר מ 33 כ"ס ..

הבנתי שהחוק שונה , הרישיון ל-A1

כבר לא קיימת קטגוריה של אוט' בלבד זה כזכור לי שהמציאו , אגב ,הרישיון עצמו נראה יותר קל באוט' אבל זה שטויות זה ממש לא מסובך , ותמיד טוב שיש רישיון טוב יותר בכיס. לרוב לומדים על DR350 נמוך

לכל הליצנים ! לא קיימת למידה על 33 כ"ס

אוטומט ! כיום ניתן לעשות רישיון A1 [ עד 33 כ"ס ] רק על גיר רגיל ! בהצלחה

תודה

העלות של שיעור על 33 כו"ס זהה לעלות שיעור על 14 כו"ס? אם לא מה ההפרשים ? כנ"ל על טסטים ? תודה וסליחה על הפצצת השאלות פשוט אני רוצה קודם לשאול ואחר-כך לבצע תודה

אני למדתי לאחרונה על דרגה A

המחירים בטווח : 85-100 ש"ח ל-40-45 דק' עלות טסט היא : אגרה 116 ש"ח + טסט : 350 ש"ח אני מזכיר לך , זה על דרגה A (ללא הגבלה) , מחירים על כלים נמוכים יותר , זולים יותר לדעתי בהצלחה

mavreg

New member
משדרג את הרשיון בימים אלו

כמו שאמרו כבר אין 33כ"ס אוטמט ולמרות שאני קניתי קטנוע 250 אוטומט אני לומד ידני. אני משלם 100 שקל לשיעור של שעה בדיוק ואני לומד על יוסאנג אקילה GV250 . האדום החמוד הזה שנראה כמו קסטום. הבנתי שהוא די פופולרי אצל מורי נהיגה. תאורתי המחיר משתנה לפי הנפח ב10 שקל לכל כיוון. אבל לא ראיתי את זה קורה בפועל. תוסיף לזה 50 שקל בדיקת עיניים, 110 שקל אגרת טסט 350 שקל למורה נהיגה בשביל הטסט. והמתנה מעצבנת במשרד הרישוי לקבל פטור מתאוריה. בהצלחה

למעלה