שאלה על ת"א

kontsy

New member
שאלה על ת"א

אני יודעת שבב"ש קיימת תוכנית של "חילופי סטודנטים" (או משהו כזה) עם קולומביה (NY) מתישהו בשנים הקליניות, רציתי לשאול אם יש משהו כזה גם בת"א. הבהרה - בבקשה בלי תגובות של "זה עוד כל כך רחוק...", ברור לי שזה רחוק שנות אור ממני, אני לא מתכננת שום דבר ועוד לא התחלתי לארוז, השאלה היא רק - האם זה קיים? מתי זה, ולכמה זמן? איך מגיעים לזה? תודה רבה

natalysh

New member
את קצת עשית סלט :)

התוכנית שבב"ש היא לא של חילופי סטודנטים, אלא של סטודנטים שממש לומדים את כל התואר בב"ש. הם מקולומביה. יש באת"א תוכניצת מקבילה - התכנית האמריקאית (תוכנית ניו-יורק NY). שתי אלה לא קשורות לסטודנטים הישראלים. מה שקשור לסטודנטים הישראלים זה חילופי הסטודנטים מטעם אגודת הסטודנטים (אין קשר לפקולטה). שמעתי על זה רק טובות. זה למשך כחודש באחד החופשים. לרב זה בשנים הקליניות, אבל יש גם במקרים שעושים את זה בשנים הפרה קליניות. מגיעים לזה הדרך האגודה. :)

kontsy

New member
לגבי ב"ש אני יודעת מה אמרתי

אני יודעת שזה קיים שם. לגבי סטודנטים ישראלים שלומדים פרק זמן מסוים (בשנה החמישית או שהשישית נדמה לי) בקולומביה. לפי מה שאמרת, כנראה שבת"א אין

יש בטכניון אם זה יעזור לך

ובאת"א שווה לך לחקור, יש תוכניות כאלו לכמעט כל פקולטה, פשוט צריך לנבור באתרי הפקולטאות (ואתר הפקולטה לרפואה לא ממש מסביר פנים).

kontsy

New member
תודה ../images/Emo13.gif

מכיוון שאני כנראה הולכת ללמוד בת"א אז הטכניון לא ממש עוזר לי... אבל אין ספק שהאתר של הפקולטה באת"א הוא על פנים!

natalysh

New member
אם את אומרת.

אני הבנתי שהתוכנית האמריקאית והתוכנית מקולומביה הן על אותו עיקרון, אבל סבבה. אין באמת בתל אביב פשרות ללמוד תקופה ארוכה בארץ אחרת.

dimiorr

New member
נבירה בתקנון הלימודים

מעלה את האפשרות ללמוד אלקטיב של 4 שבועות בחו"ל ואפשר גם חודש אחד מהסטאז'....לא בכיוון של "חילופי סטודנטים" בכל מקרה. אולי יש משהו שמופיע בלוחות המודעות ולא באתר. שווה בירור, בבוא הזמן :)

למעלה