שאלה על תצהיר

gray wolf

New member
שאלה על תצהיר

היי כולם, פעם, מזמן מזמן, כתבתי כאן כמה שאלות, אח"כ נכנסתי לשמינסטים ומאז נעלמו עיקבותיי מהפורום הזה..(תה-דה-דה) אז יש לי שתי שאלות עיקריות: -מזה בכלל התצהיר הזה/איפה אני יכולה לעשות אותו (רצוי בזול)? (שכן שלי עורך דין, לא יודעת במה הוא מתמחה, זה משנה? הוא יכול לעשות לי בכל זאת? כמה זה אמור לעלות?!?) -יש לי צו ראשון עוד ארבעה ימים, יש לי מכתב מנוסח אבל עדיין אין לי תצהיר, לשלוח את המכתב בדואר רשום בלי התצהיר/ להביא לצו הראשון בלי (או עם, למרות שאני בספק)/ לא להביא... תודה רבה רבה רבה, שבוע טוב, מאיה

Mיקי_

New member
לא להביא לצו ראשון להצהיר בצו ראשון

על כוונה לסרב, ולשלוח ברשום. ברגע שאת מצהירה על הכוונה הזו את יכולה ללכת הביתה, את פטורה משלל המבחנים הפסיכוטכניים ושיתוף פעולה בבדיקות הרפואיות, כיוון שאלו נעשות על מנת לקבוע לך פרופיל, ואת פטורה מהם עד שיש "פסיקה" לגבי הסירוב שלך. הם ייתווכחו איתך, אבל דעי את הזכויות שלך וסרבי לשתף פעולה. הבן דוד שלי עו"ד והוא עשה לי את התצהיר, כל עוד את מוצאת עו"ד (עדיף נוטריון), שכן, קרוב משפחה לא משנה, שמוכן לעשות לך את התצהיר עשי זאת. אם לא בזול תוכלי לעשות זאת בביהמ"ש הקרוב לביתך. התצהיר כדלקמן: "אני החתומה מטה שם מלא ת"ז מען לאחר שהוזהרתי כי עלי להצהיר את האמת, וכי אהיה צפויה לענשים הקבועים בחוק אם לא אעשה כן, מצהירה בזה לאמור: טעמים שבמצפון/טעמים שבהווי משפחתי דתי* מונעים אותי מלשרת בשירות בטחון. אני מצהירה כי זהו שמי, זהו מעני וכל האמור בתצהירי זה אמת. [חתימת המצהירה ותאריך] [שם מלא, ת"ז, ומען של המצהירה] הופיעה ביום בפני מוכרת לי אישית/הזדהתה בפני*, ולאחר שהזהרתיה כי עליה לומר את האמת, וכי תהיה צפויה לענשים הקבועים בחוק אם לא תעשה כן, הצהירה את האמור לעיל וחתמה עליו בפני לאחר שהוסבר לה תוכנו. [שם מלא, וחתימה של עושה התצהיר ותאריך]" * נא למחוק את המיותר תוכלי לקרוא על כל התהליך בשאלות נפוצות בואי לספר לנו איך היה, ונשמח אם תשתפי אותנו במכתב הסירוב שלך...

gray wolf

New member
תודה רבה

תוך שילוב עצות מכאן ומהקומונה של השמיניסטים אני מרגישה הרבה יותר מוכנה תודה, תודה, תודה :)

למעלה