שאלה על תופעות לוואי

ella bella1

New member
שאלה על תופעות לוואי

הי לכולם! היום בשיעור השיאצו תרגלתי יחד עם האסיסטנט. היה נהדר! בטיפול שהוא עשה לי הוא עבד על חיזוק הקשר בין אלמנט המים לאלמנט האש. (מים בחוסר, אש בעודף). הוא אמר לי שיש לי יותר מדי חום בגוף והוא עשה לי טיפול של קירור. הרגשתי מצויין והייתי שלווה בזמן שטיפל בי (לראשונה מזה הרבה זמן...) בערך לפני שעה הבטן שלי התחילה לעשות לי צרות- כל הזמן היא כואבת לי, ובנוסף, אני משלשלת בערך כל שעה. האם כאבי הבטן והשלשולים יכולים להיות תגובה שלי לטיפול של היום? (שהיה די אינטנסיבי וחזק? הוא גם נתן לי הוראות מיוחדות כמו למשל להתרחק ממזגנים ביומיים הקרובים וגם להתרחק מחום...) חשוב לציין שלא אכלתי היום שום דבר יוצא דופן. אכלתי היום רק סלט ענקי וסנדויץ' מקמח מלא עם טחינה גולמית... תודה למגיבים, אלה.

0 אור 0

New member
אולי ואולי לא

יכול להיות שהתגובה היא לטיפול ויכול להיות למשהו אחר שכרגע את לא מזהה. אני מציעה ליידע את המטפל, ולטפל בשלשול בדרך המקובלת: לשתות הרבה - מרק צח, תה קמומיל לא לאכול - או שאם את רעבה והשלשול נרגע , לאכול רק דברים קלים לעיכול - אורז, צנים ,מרק עשיר, תפוח אדמה מבושל

בהחלט ייתכן

הכי חשוב לעדכן את המטפל ולשמוע לעצתו, הוא בסך הכל מכיר אותך ואת התמונה הכללית. בינתיים לא להילחץ, שילשול הוא בדרך כלל דרך תהליך ניקוי של הגוף. אולי ככה גופך נפטר מעודפי החום שהוא אמר שיש לך. תנסי לשאול אותו. תרגישי טוב, תנוחי. שבת שלום, הילה

למעלה