שאלה על שפרדס פאי

שקדייה

New member
שאלה על שפרדס פאי

יש פה איזה מתכון שרץ הרבה אבל החיפוש המעאפן כמובן לא מביא תוצאות...
למישהו יש את המתכון? או לפחות יכול לומר לי אם את הבשר הטחון מטגנים קודם או מכניסים לאפיה חי? שליקט? וויוש?
 

shmantz

New member
הנה פה בקישור-

(תמיד אפשר לחזור לחיפוש הישן - שעובד)
 

vivoosh

New member
אני אחפש לך את המתכון עוד דקה

אבל בינתיים: מכינים פירה בנפרד ובנפרד מטגנים את הבשר+ בצל+ אפונה וגזר
 

shelycat

New member
מטגנים קודם

עם קצת ירקות (אפונה טריה/סנפרוסט וגזר במקרה שלי בד"כ) תבלינים (בהרט, כמון ומה שאוהבים) סויה או וורשסטר, ואני מוסיפה קצת יין גם כן. כשהבשר כבר לא חי מעבירים לתבנית ומסיפים לו את הגג של הפירה. תוכלי בטח למצוא את המתכון המקורי של מיודעתנו איילת בYNET.
 

שקדייה

New member
תודה רבה!

ולגבי החיפוש, אני מתשמשת רק בישן, אבל כנראה הייתי צריכה לחפש פאי רועים ולא שפרדס פאי...
 
אני פשוט עושה את התערובת לצ'ילי

קון קרנה
אמרי הוספת כל החומרים והבאה לרתיחה אני מכבה את האש משטחת בתבנית ומכסה בתפו"א
 
למעלה