שאלה על שמש/אוגי

maksin

New member
שאלה על שמש/אוגי

הכלבה נמצאת אצלי כבית אומן, היא אצלי כבר ממוצאי שבת, אני יודעת שהיא הייתה בהסגר חודש לפחות והייתה לה אלרגיה לפרעושים ועל כך קרחת באיזור הזנב למעלה. בנוסף עברה תילוע שבוע שעבר, בשביל האלרגיה קיבלה גם אנט' וגם סטיאורידים, ע"פ המידע שקיבלתי. עכשיו יש לה שעלת כזו מציקה וגם העיניים שלה אדומות מאוד, וגם יש לה ריח מאוד חריף. צילצלתי לוטרינר ואמרו לי שהם לא מוכנים לתת לכדורים לשעלת בלי לראות את הכלבה, ככה שזה יעלה לי גם עלות ביקור וגם עלות תרופות, ואני לא רצה להוציא עליה עוד כסף, בכל זאת זה מאוד זמני. בקיצור מה לעשות? אני רוצה לקחת אותה ליום אימוץ של SOS ביום שבת, ואני לא יודעת איך להסביר את המצב שלה? איך למכור אותה הכי טוב? איך להביא אותה לשם בצורה הכי אטרקטיבית? איך לטפל בה עד אז? רק חשוב לי לציין, שהיא מאוד אנרגטית ולא נראת או מתנהגת חולה בכלל מוסיפה תמונה בשביל הכייף :)

אם יש לה שעלת

אז הדבר הכי גרוע שאת יכולה לעשות בערך זה לקחת אותה ליום אימוץ בשבת. שעלת המכלאות היא אחת המחלות המדבקות ביותר שיש. אם זה מה שיש לה אז: 1. ביום רביעי יהיו בערך 100 כלבים חולים עם זה. 2. היא לא בהכרח צריכה אנטיביוטיקה. אני נאלץ להסכים עם הוטרינר שאמר לך את זה - יש סיבה שלומדים וטרינריה הרבה זמן ויש סיבה שאנטיביוטיקה זה במרשם. אני מקוה שהיא תחלים מהר.

למעלה