שאלה על שמנים

• פותח הנושא jbu
  • פורסם בתאריך

jbu

New member
שאלה על שמנים

האם שמן רוזמקין (ששורפים אותו כלומר לריח) טוב כמו כטורת רוזמרין? ומה התכונות של שמן מנטה (ששורפים אותו כלומר לריח).

jbu

New member
אני מדבר מבחינה של

רוזמרין מטהר אנרגיות שליליות וכדומי, כלומר האם התכונות של הצמח לא נפגעות השום צורה שהיא כי אני רוצא להדליק את השמן רוזמרין כשאני מתאר את החדר מאנרגיות שליליות.

L e s t a t

New member
עשב שמטהר הוא מרווה

רוזמרין יותר עוזר לחידוד הזיכרון, לא זוכר אם יש לו תכונות של טיהור. אם אתה רוצה משהו שמטהר אז אני ממליץ לך על מרווה, אני לא יודע אם יש שמן מרווה אבל לא קשה להשיג קטורת של מרווה. למה אתה מתכוון ש"התכונות של הצמח לא נפגעות"? למה שהן ייפגעו?

jbu

New member
רוזמרין מטהר את המקום מאנרגות

רוזמרין מטהר את המקום מאינרגות שליליות. ומאיפו בבאר-שבע אני ישיג קטורת מרווה? או יותר חשוב רוזמרין.

A lost angel

New member
בין השימושים הרבים של רוזמרין

אין את הטיהור. רוצה טיהור? קח שום. בלי צחוק. התכונות של רוזמרין הן בתחום ההגנה, הזיכרון והאהבה, אלה השימושים הנפוצים. רוזמרין זה שיח נפוץ מאוד. תחפש בשכונה, את הרוזמרין שלי אני משיגה מגן שיש לי ליד הבית, פשוט קוטפת כשאני צריכה בהצלחה! דנה

jbu

New member
אני ממש בטוח

שרוזמרין מטהר מאנרגיות שליליות כששורפים אותר. השאלה שלי האם בתור שמן התכונות שלו לא משתנות או נעלמות? כי השמנים עולים הרבה כסף ואני חוזר ואומר שאילו שמנים להרחה. כביכול הם 100% טבעים.

A lost angel

New member
אני אמרתי את דעתי בעניין.

אין שום הבדל בין רוזמרין כשמן, לבין רוזמרין כצמח, הרי השמן זה תמצית מהצמח. קח לדוגמא קרח-תמיס אותו, יהיו מים. אין שינוי בחומר. זה אותו הדדבר עם השמן. דנה

למעלה