שאלה על שמלה

מנסה שוב

עוד לא צלמתי את הקטנה שלי מדגמנת - אבל זה יגיע! בכל אופן - מי שמבינה מהגזרה - 1. איפה קונים סוגר כמו לאוברולים? אני עשיתי אם כפתורים בלית ברירה - כי אני צריכה את השמלה דחוף, אבל אשמח להתטייד בסוגרים מתאימים... 2. הכי חשוב - בגזרה לא מופיעים כיוונים! נחלק התחתון - החצאית - בנויה נשלוש רצועות מאוד ארוכות, שיש לגזור 2 מכל חלק על הקפל. מהנסיון המועט שלי תמיד שיש לגזור על הקיפול הבד מקופל אמרה לאמרה (כלומר - אם רוחב הבד הוא 1.10 כשאני אקפל אותו הוא יהי ברוחב 55 ס"מ). אם זה נכון - לא יהיו לי רצועות באורך המתאים! האם נראה לכן שניתן לגזור את הרצועות מאורך הבד? או שזה תלוי בד? תודה!

סוגרכמו לאוברולים קונים בחנויות סידקית

ואין שום בעיה במקרה הזה לגזור את הרצועות לאורך. זאת הסיבה, כנראה שלא מסומנים כיוונים - זה פשוט תלוי ברוחב הבד שלך. רק שימי לב - לגזור את כולן באותו כיוון, ולא חלק לאורך וחלק לרוחב.

ו שתי

New member
מקסים. כתבו לך שסוגרים קונים כמעט בכל

חנות סדקית. מאיפה הגזרה? בא לי להכין כזו!

ו שתי

New member
טוב, הגעתי דרך הבלוג למקור הגזרה-שאלה

איך עושים את הוולאנים החמודים האלו? זה פשוט רצועת בד שמכווצים עם תפר ישר רפוי שמושכים בקצה, ואז מחברים? איך מחשבים? פי שתיים או פחות? (מסיבת סיום מחר בגן. חייבת להכין לה חצאית. היא ביקשה, ומגיע לה פיצוי על השנה הזו שבקושי הייתי בבית)

בדיוק כך

ובערך פי 2 במקרה הזה
תודה!

הדור

New member
השמלה יפיפה,רק דבר אחד חשוב

תמיד לעשות את הכתפיות הרבה יותר ארוכות1!!!!! כי תמיד שם אחרי זמן קצר,הן קצרות מנסיון!!!!!

למעלה