שאלה על שם

pratit

New member
שאלה על שם

שמעתי ממישהו העוסק בקבלה שכל שם שהוא פחות מ4 אותיות הוא שם שחסר לו משהו עפ"י הקבלה אשמח לשמוע התייחסות ולגבי השם יעל בפרט

תשובה

בעיקרון עפ"י הקבלה,שם שהוא בעל 3 אותיות ופחות אלו אנשים שקשה להם לממש את עצמם,תמיד חסר להם משהו במימוש העצמי. ולגבי השם יעל,אם תרשמי גם את תאריך הלידה אוכל להתיחס ביתר פירוט. ירון.

pratit

New member
הוספת תאריך לידה כפי שביקשתה

תאריך לידתי הוא 9.8.67 תודה יעל

system 1

New member
"הכח באותיות" - מאת פרום

שלום, קניתי לא מזמן ספר העוסק בנושא והתחלתי ללמוד את זה, אז קודם כל לא חסר שום דבר בשם של פחות מארבע אותיות (משה כותב התורה). מה שכן זה שכל אות מייצגת משמעות ומשפיעה על אישיות האדם. ההתייחסות אם אני זוכר נכון היא כך: ראש, לב, כבד, - כאשר כבד מייצג את הביצועיות של האדם. שם עם הברה אחת, שתיים שלוש ההשפעה של האותיות (והניקוד) תהיה לפי הסדר המוזכר. אם יש פחות אז משמעות האות\ההברה (טל, רון וכו) תשפיע על הראש, לב וכבד יחדיו. רצוי שיהיה מספר אותיות רב בשם כדי לקבל גיוון והשפעות שונות באישיות של האדם. אפשר לפרט יותר ולנתח את השם אבל זה לוקח הרבה זמן. בכל אופן אני אבדוק את שם הספר והמחבר למחר.

תגובה ל system1

בעוד אתה לא מזמן קניתה את הספר,ואעזור לך בשם הספר ובשם המחבר. שם הספר הוא:כוח האותיות והשמות,ושם המחבר הוא נפתלי פרום. אני את הספר קיבלתי מהמחבר עצמו,ובמקרה אני גם למדתי ולומד אצלו. ואם תפתח את הספר בעמוד 107 תקרא במדוייק את מה שאני כתבתי. צר לי שזו תגובתך לפני שהנך טורח לבדוק דברים. הנך גם כותב (אם אני זוכר נכון) וגם (אני אבדוק)ובאיזה בטחון הנך מרשה לעצמך לכתוב את מה שכתבתה בסוגריים?. אני רק מקווה שלהבא תבדוק ותזכור נכון לפני שהנך משתלח. מאחל לך רק טוב . ירון.

system 1

New member
כך את זה בקלות

לא הצגתי את עצמי כמומחה, וכמו שאתה מציין גם אמרתי שרק לא מזמן קראתי את הספר שאפילו את השם שלו אני לא בדיוק זוכר ולכן גם הפניתי לספר. יכול להיות שלא הבנתי משהוא לעומקו אבל אני לא חושב שבגדול אני טועה. דרך אגב, לדוגמה, יש לזכור למשל שהשם "משה" ניתן להרבה מאוד אנשים בהיסטוריה של עם ישראל אבל "משה רבנו" עם תכונות ויכולות יש רק לו !!! אז לקחת דברים בפרופורציה ולהבין שיש הרבה מאוד גורמים משפיעים שידועים ושאינם ידועים לנו. שרק יהיה יום טוב לכולנו

למעלה