שאלה...על שכר

Snoopyz

New member
שאלה...על שכר

כתבתי תוכנה ,לקח לי חודש+ כמעט חודשיים...התוכנה היא בגדול CRM. 3 קליינטים...ושרת SQL אחד. בגדול זה לספריה..זה גם CRM וגם ניהול לספריה. הכל מעולה ואנשים מרוצים עד השמים. על הפרויקט לקחתי 10,500 ....לדעתכם צריך יותר????

KajaGugu

New member
כן, זה מעט מדי

אני עובד כרגע על פרוייקט, אני מתמחר אותו בכ אלף דולר לשבוע עבודה, כלומר אתה הייתה צריך לקחת בין 4-8 K$. אבל הכל שטויות, אם הפרוייקט היה משהו שתרם לידע שלך ובמילא אין לך עבודה כרגע אז יצאת מורווח.

Snoopyz

New member
ואו!!!

מבאס... עכשיו עד שאני ימצא עוד פרויקט....והוא לא היה קל. הרבה עבודה ויצירתיות השקעתי בו. כתוב בעיקר עם C# ו SQL

Snoopyz

New member
שאלה

מה הכוונה מתמחר לפי שבוע עבודה??? בפרויקט שלי לא היה לי Deadline...כאילו אמרתי זה יקח בערך חודש חודש וחצי. לא היה לי קו אדום..הייתי יכול בכיף למשוך חודשים+.

KajaGugu

New member
תשובה

אני יכול למשוך גם שנה השאלה אם יש מישהו שישלם לי. אני לא ממש הבנתי אותך, מדובר בפרוייקט שמישהו הזמין ממך? אם כך אז אתה אמור לחשוב מראש כמה זמן יקח לך לעשות אותו ואז לחשוב כמה שווה הזמן שלך.

בהחלט מעט מדי

אם עבדת כמעט חודשיים זה יוצא 5000 לחודש (בשקלים נכון?) שזה מעט בשביל סוג העבודה. בנוסף, כעצמאי אתה צריך לחשב את השכר בצורה אחרת. בתור שכיר היו מפרישים לך כספים _ע"ח המעביד) לאי אילו קרנות השתלמות, ביטוחים למיניהם, פנסייה וכד'. כעצמאי אתה צריך להפריש את כל הכספים הללו עצמאית ועוד אין לך את ההגנה של דמי אבטלה במקרה שתצטרך. בפעם הבאה תקח על פרוייקט כזה סכום של בערך פי 2 אם לא יותר.

milnni

New member
מצטרף לשאלה

רק שממני ביקש עסק קטן לבנות לו תוכנה בסדר גודל של לקוחות, ספקים ניהול מלאי, עובדים, סטטיסטיקה, דוחות ועוד משהו בסדר גודל כזה התוכנה תפותח ב-vb עם מסד access כי אין הרבה רשומות איזו הצעה אני צריך להגיש ואיך לתמחר את המחיר השמח מאוד לתשובות אמינות אני צריך את זה לתחילת שבוע הבא.

dandashit

New member
בפעם הבאה

אשמח לעזור בעיניני תמחור, ןניתח מערכות למי שמעוניין

למעלה