שאלה על שיר

שאלה על שיר ../images/Emo9.gif

אוקי זה ולך ככה: אתמול ישבתי וראיתי בפעם המילון את how to lose a gay in 10 days ויש שם את הסצינה שהם במקלחת ויש שם שיר שאני בטוחה שהיה בדוסון אני רק לא זוכרת איפה וזה משגע אותי!! לשיר קוראים -feels like home והוא של Chantal Kreviazuk שאגב היא הדבר הכי לא דומה לשנטל בעולם !! אנשים טובים תעזרו לי !!

DAN1EL

New member
guy* ../images/Emo6.gif ../images/Emo97.gif

ואין לי מושג לגבי השיר..

1Shir

New member
זאת שאלה קלה מאוד..

קודם כל השיר הזה היה בפסקול הראשון. שנית זה אחד השירים הכי יפים שהיו בסדרה. שלישית השיר היה בפרק בעונה 2 שאבא של ג'ואי חזר מהכלא והם עשו קייטרינג בחתונה. השיר נוגן בזמן שג'ואי ודוסון רקדו בחתונה ולדעתי זאת היתה סצנת החזרה שלהם (הכוונה שהם חזרו להיות זוג). ועכשו יש לי 2 שאלות אליך: 1. זה הסרט עם ג'וליה סטיילס או שאני מתבלבלת? 2. מי זאת הזמרת הזאת שנשמע שאת מכירה אותה? למה, מה הסגנון שלה בד"כ?

לא לא לא

זה הסרט עם מתיו מקהוני וקייט הדסון ששניהם כתבים והיא אמרוה להתאהב בו ולזרוק אותו תוך 10 ימים והוא אמור לגרום לה להתאהב בו בשביל התערבות. ובסוף הם מתאהבים והכל טוב ויפה.. נו זה סרט בנות טיפוסי .. והמון תודה על התשובות והזמרת אני לא ממש מכירה אותה אני רק מכירה את השיר

1Shir

New member
אה וואלה, את הסרט ההוא לא ראיתי..

ולגבי הזמרת חשבתי שאת מכירה כי כתבת שזה לא מתאים לשנטל, אבל אולי התכוונת לשנטל אחרת.. וכמובן בבקשה אין בעד מה anytime :)

אממ מה שהתכוונתי היה

די סטיגמתי למען האמת. הרי שאת שומעת שנטל את חושבת ישר על איזה מישהי מהברונקס או משהו.. והיא כזאת עדינה וזה ולכן זה לא התחבר לי עם שנטל ..

1Shir

New member
אה אוקי ../images/Emo6.gif

ודרך אגב הסרט שאתו התבלבלתי הוא "10 דברים שאני הכי שונאת אצלך" או משהו כזה.. בגלל המספר 10..

למעלה