שאלה על שיניים

Deosette

New member
שאלה על שיניים

אני יודעת ששמן עץ התה טוב לטיפול בדלקת חניכיים אך האם יש טיפול טבעי להלבנת שיניים (אחרי שנים של שתייית קולה אינטנסיבית השיניים מראים את אותותיהן, גם שכבר 5 שנים שאני לא נוגעת בקולה, הסימנים עוד שם). אינני רוצה את כל מוצרי הלבנה שיניים מהפארמים כי זה נותן לי תחושה שיש בהם כמה וכמה רעלים (אני לא מומחית, רק תחושה). אז אולי יש טיפול אלטרנטיבי יעיל יותר?

elirand2

New member
האמת- יש דרך פשוטה ויעילה

רבים יחלקו עלי כמו תמיד, ומעטים ימצאו בכך פיתרון נפלא. אני לא חשוב שיש מוצר טבעי להלבנת שיניים, מהסיבה הפשוטה שיש סיבה לכך שהשיניים מצהיבות, ויש סיבה גם לדלקת חניכיים. מניסיון אישי, ומצפייה באנשים נוספים, כלורופיל טבעי (הדם הירוק של הצמחים)- מרפא דלקות חניכיים ותורם לבריאות השיניים. כלורופיל נמצא בכל צמח, אך כמובן שהריכוז שלו ויש גם השפעה לבגרות הצמח על ריכוז הכלורופיל. אם את מחפשת פיתרון "תרופתי, מהיר וזמין" את יכולה לנסות להשתמש במיץ של עשב חיטה טרי. אין לי שום ספק שאת תופתעתי מהתוצאות החיוביות והמהירות. גם בבעיות חניכיים וגם בנוגע לצבע השיניים. כדאי לך להשקיע מעט במכונה ביתית, ואולי לשקול לגדל בעצמך את העשב או לפחות בהתחלה לקנות אותו מוכן. את המיץ תשתי פעם או פעמיים ביום בוקר וערב לפני הארוחות, ותערבבי אותו מספר דקות בפה. ישנם צמחים נוספים שיכולים לעזור מאוד, ואם ביכולתך לייצר מהם מיץ או "רסק" את יכולה להשתמש בהם בלבד, ולוותר על העשב. סרפד וכף האווז יכולים לשפר את מצבך באופן משמעותי, אם יש לך מכונה להכנת מיצים מירקות קשים. או בלנדר מספיק חזק לייצר ממנו רסק מאותם צמחים. בכל אופן, זוהי דרך מאוד יעילה ואשמח לשמוע בעתיד על השיפור שחל במצבך. בברכת חג אביב שמח אלירן

למעלה