שאלה על שינוי שם לחנות

yauli747

New member
שאלה על שינוי שם לחנות

אני רוצה לשנות שם לחנות שלי, האם אוכל להשתמש בשם ה"ישן" עם משתמש אחר? אוכל אם אותו שם המשתמש?

אם לא אוכל להשתמש האם יש דרך לפתוח חנות נוספת תחת אותו שם משתמש שלי ולעביר לשם את כל המוצרים שכבר יש לי בחנות?

תודה רבה

RolyzCreations

New member
את יכולה לפתוח חנות נוספת

עם המשתמש הקיים שלך. שם החנות החדשה יכול להיות כל שם שתרצי.
לחנות החדשה תוכלי להעביר את כל המוצרים שיש לך ובסוף התהליך לסגור את החנות הישנה (לאחר שתשלמי את כל החובות)

yauli747

New member
תודה + שאלה נוספת

קודם כל אני גבר (כן יש כאלה שכותבים פה)

אני יודע שאני יכול לפתוח חנות חדשה השאלה היא האם אני יכול לשמור את השם הישן ולהשתמש בו שוב בעתיד?

איך אני מעביר את המוצרים מחנות אחת לשניה בקלות?

RolyzCreations

New member
את שם המשתמש אתה לא יכול לשמור

לא בטוחה לגבי שם החנות, אבל אם אתה כבר פותח משתמש חדש פשוט תבדוק.
אין שום דרך קלה להעביר את הפריטים. צריך להעלות אותם כפי שהעלית בחנות הקיימת. כמובן שאתה יכולה לעשות קופי/פייסט אבל זו ההקלה היחידה.

לימיצ

New member
לא בטוחה שהבנתי אותך אבל ננסה..

נגיד שיש לך היום שם איקס לחנות.
אם תסגור את החנות
השם הזה יישאר שלך לעד.
לא תוכל לפתוח בעתיד חנות אחרת תחת שם איקס, רק את זו עם כל ההיסטוריה שלמה שמכרת שם...את כל השאר תוכל לשנות, ואתה יכול לעשות זאת גם היום, אגב.
השם איקס הוא שלך לעד.

לגבי פתיחת חנות נוספת תחת אותו שם משתמש, אני לא רואה איך זה נעשה, כי הרי ברגע שתנסה לפתוח אותה, הוא יזהה אותך כבר ויפתח את החנות הישנה...לא?
ונגיד שזה אפשרי, אז מה זה אומר...שכשאתה נכנס עם היוזר הוא נותן לך לבחור בין 2 חנויות שלך?...לא מסתדר לי..רולי??

yauli747

New member
רגע משהו לא ברור לי!

אני הרי יכול לפתוח כמה חנויות תחת אותו שם משתמש לא?

הבעיה שלי היא שאני מחפש דרך קלה לעביר את כל המוצרים ולא לעלות אותם אחד-אחד מההתחלה.

לימיצ

New member
זהו שלא.

ואין דרך קלה לעשות את ההעברה הזאת, הייתי מחפשת באפליקציות של אטסי אולי תצא משהו שיכול לעזור לך..

RolyzCreations

New member
אי אפשר לפתוח יותר מחנות אחת לכל שם משתמש

טעיתי בתשובה למעלה, מצטערת אם בלבלתי אותך.

למעלה