שאלה על שינה טובה

קמדן

New member
שאלה על שינה טובה

בן זוגי ואני עברנו לגור יחד לפני חודשיים, בדירה שכורה. הבעיה היא שאנחנו לא מצליחים לישון טוב. לשנינו יש חלומות רעים, ואנחנו מתעוררים ממש מוקדם בבוקר ולא מצליחים לחזור לישון. לפני שגרנו ביחד לא היתה לנו שום בעיה בשינה, יחד או בנפרד, ולכן חשבתי שאולי יש קשר לאנרגיות בדירה. כמה פרטים: הבניין הוא תל אביבי ישן וטיפוסי, אבל הדירה משופצת לגמרי. החדר נמצא בקצה הדרום מזרחי של הבית. יש לו דלת אחת אל הסלון, ובצידו המזרחי יש יציאה למרפסת שבעלי הבית הפכו לחדר עבודה, ואנחנו שמנו בו מחשב. בין חדר השינה לחדר העבודה מפרידות דלותות "יפניות". בחדר השינה אין חלונות, אלא רק בחדר העבודה - חלונות גדולים שפונים לרחוב, מזרחה. בחדר השינה אין בעיה של איוורור או של אור. אנחנו ישנים עם הראש דרומה. אני לא חושבת שניתן למקם את המיטה במקום אחר בחדר בגלל הסידור הפנימי שלו. עד כה לא תלינו תמונות בחדר. ועוד כמה נתונים: בחדר יש ארון גדול, שאין לו דלתות. המזרון שלנו מונח על "קרש", כלומר זו לא מיטה עם מסגרת, ונראה לי ש"אין גבול" בין המיטה לשאר החדר. החדר צבוע בגוון כלשהו של לבן, אבל על אחד הקירות יש בורדר צבעוני וילדותי, מפני שבעלי הדירה נהגו לישון שם עם בנם הפעוט. האם יש דרך לשנות משהו למען איכות השינה שלנו? תודה רבה!

דנה A

New member
שינה ואיכותה

הי קמדן, ברוכה הבאה לפורום, מעבר בין בתים יכול להראות לנו את ההבדלים בין הפנג שואי של בית מסוים, לאחר. מהנתונים שהעלת לא ניתן לערוך בדיקה אמיתית לבית, לכן ממליצה לכם על יעוץ מקצועי כדי לבדוק לעומק את הנושא. חדר ללא דלתות נשמע קצת "מחניק", ולא אופייני לבנייה בארצנו. האם ידועה לך הסיבה מדוע זה כך? האם הארון פתוח לחלוטין או שמא ישנו תחליף דלת? (למשל וילון/בד) ההמלצה שאוכל לתת לכם בשלב זה הנה לערוך טיהור לדירה זו, באמצעים השונים, הוספת רכות לחדר השינה בעזרת צבעים חמימים, טקסטיל כוילון, שטיחון, כריות וכד'. מקווה שעזרתי ולו במעט, שבוע מקסים דנה אהרון

למעלה